Marketing Report
[Interview] Kasia van Hall over de overname van Brand New Galaxy door Stagwell interview

[Interview] Kasia van Hall over de overname van Brand New Galaxy door Stagwell

Brand New Galaxy werd onlangs overgenomen door Stagwell. Wij spreken Kasia van Hall, Brand New Galaxy MD.

Kun jij Brand New Galaxy introduceren?

Wij zijn een marketing- & technologiebedrijf dat is gebouwd om de groeiende vraag naar en kwaliteit van e-commerce wereldwijd te vergroten. Brand New Galaxy (meer dan 500 medewerkers wereldwijd) is gespecialiseerd in e-commerce, creatie en content productie en automation en performance optimalisatie voor top 500 merken.

Wat kan Brand New Galaxy dat andere spelers niet kunnen?

Wij hebben een unieke methodologie als het gaat om het analyseren van het consumenten- en merkgedrag in de e-commerce omgeving. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten te maken: van Business intelligence tools tot de eigenlijke e-commerce relevante inhoud en de uitvoeringen ervan. Ons kantoor in Amsterdam heeft ook unieke gaming-mogelijkheden, die in combinatie met e-commerce-expertise een letterlijk baanbrekend aanbod bieden.

Brand New Galaxy heeft sinds begin 2021 een kantoor voor West-Europa in Amsterdam. Welke positie heeft Brand New Galaxy in het afgelopen jaar in West-Europa kunnen innemen?

Wij werkten al met veel internationale klanten, die uiteraard ook in West-Europa zaken doen. Met kantoren in Dubai en ook in de VS, waren we al actief met onze producten in West-Europa. Het Nederlandse kantoor was een natuurlijke stap in onze verdere strategische zakelijke expansie.

Wat gaat Brand New Galaxy toevoegen aan het portfolio van Stagwell Inc?

Onze mogelijkheden op het gebied van e-commerce en schaalgrootte in Europa en het Midden-Oosten bieden toegang tot grotere klantopdrachten. Als onderdeel van het Stagwell Media Network zullen onze capaciteiten direct aansluiten op het media- en digitale transformatieaanbod van Stagwell, met een focus op het omzetten van sales en het helpen van klanten om hun inkomsten te laten groeien. Aan de andere kant kunnen we samen met Stagwell onze activiteiten uitbreiden en een nog sterker wereldwijd aanbod opbouwen.

Wat maakt de overname voor Brand New Galaxy interessant?

De overname zal de deur openen naar reeds gevestigde klanten van Stagwell Inc als het gaat om de e-commerce.

Wat betekent de overname voor de positie van het West-Europese hoofdkantoor in Amsterdam?

Amsterdam is in de afgelopen drie jaar een Europees knooppunt geworden van veel hoofdkantoren van klanten. Gezien onze YTD-ontwikkeling, verwacht ik een significante groei van het Amsterdamse kantoor en potentie in de toekomst. De overname stelt ons in staat onze kennis uit te wisselen met andere bureaus van Stagwell Inc, natuurlijk ook met bureaus die in Nederland gevestigd zijn.

Wat zijn jouw ambities met Brand New Galaxy in Amsterdam?

Ik wil een sterk team hebben met verschillende competenties. Een team dat eensgezind is in visie en elkaar kan aanvullen. Een team dat bij elkaar wil zijn en niet kan wachten tot er weer een opdracht op ons pad komt. Dit vormt het fundament voor het spelen van een sleutelpositie als het gaat om e-commerce transformatie voor klanten gevestigd in Nederland. We hebben al een behoorlijke klantenportefeuille in Amsterdam en we kijken er naar uit om onze opdrachten in de komende jaren te laten groeien.

Wat is het laatste nieuws?

Wij investeren dagelijks in onze technologische ontwikkeling, om de wereldwijde marktvraag binnen e-commerce voor te blijven. Momenteel ontwikkelen wij onze competenties op het gebied van digital gaming, waar nog veel kansen liggen om te verkennen en verder mee te groeien in West-Europa. Enkele grote FMCG-klanten vertrouwden al op onze gaming-knowhow op Europees niveau. Het ziet er erg spannend uit.

www.brandnewgalaxy.com

www.stagwellglobal.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.