Marketing Report
[Interview] Lodewijk van der Peet (BrandBase): Brands merken dat reward-campagnes werken

[Interview] Lodewijk van der Peet (BrandBase): Brands merken dat reward-campagnes werken

Lodewijk van der Peet vormt sinds juni 2020 de ene helft van de directie van BrandBase. Het bureau was tot voor kort vooral bekend als activatiebureau. De lockdown noopte het bedrijf tot een nieuwe koers, het moment dat hij instapte.

“Door de lockdown kwam het bedrijf in zwaar weer. Er bestaan een hoop activatiebureaus en BrandBase is er goed in, zo was de overweging van de eigenaar. Maar het bedrijf is ook heel goed in premium promoties, dus waarom zouden ze zich er niet in gaan specialiseren? Vanaf dat moment mocht ik gaan meedoen. In de herfst van mijn carrière iets heel nieuws, voor mij buitengewoon interessant. Het is een heel interessante wereld. Een kleine luis in de pels die de strijd aangaat met grote partijen, met hele creatieve campagnes die klanten belonen. Belonen werkt beter dan straffen, en met een reward-campagne beloon je mensen voor hun gedrag. Merken merken dat dat werkt.”

Lodewijk vertelt verder over het vergroten van omzet via campagnes, dingen voor het eerst doen, campagnes in de retail en meer.

Kijk dit interview hier:

  

www.brand-base.com
www.zigt.nl
www.quadia.com

Bekijk nog veel meer interviews op Nederlands MediaNetwerk TV

www.nederlandsmedianetwerk.tv

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief