Marketing Report
[Interview] Marjolijn Meynen over terug naar de essentie met de Bijenkorf

[Interview] Marjolijn Meynen over terug naar de essentie met de Bijenkorf

Marjolijn Meynen is Chief Marketing Office bij de Bijenkorf. Bij Marketing Report Radio vertelt ze over de rol van kunst en cultuur bij de Bijenkorf, door de tijden heen gasten bedienen, duurzaamheid en terug naar de essentie.

Marjolijn Meynen: “De Bijenkorf bestaat 150 jaar en weet al die tijd de principes creativiteit, mensen binden en boeien, innovatie en duurzaamheid telkens in een nieuw jasje te gieten. Je kunt steeds nieuwe vormen vinden door creatief en innovatief te zijn.”

“Onze campagne Terug naar de Essentie haakt in op wat we het afgelopen jaar allemaal gevoeld hebben. De wereld is tot stilstand gekomen en we hebben gekeken wat er speelt bij onze klant: de levensgenieter. Die vindt wellbeing en authenticiteit belangrijk. Het gaat er ook om hoe je je van binnen voelt. Terug naar de essentie is bij ons de liefde voor mooie, ambachtelijke producten, de liefde voor jezelf en elkaar en voor de wereld. Dit gaat we het komend jaar verder vertellen aan onze gasten. Begin maart lanceren we de campagne met een tentoonstelling.”

Luister dit boeiende interview hier:

www.debijenkorf.nl

Luister hier de volledige radio-uitzending van 16 februari 2021 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr

 

         

   

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.