[Interview] Mark Stoel, Kim Bijsterbosch en Niels Moons over L.O.L. Surprise

[Interview] Mark Stoel, Kim Bijsterbosch en Niels Moons over L.O.L. Surprise

Voor het merk L.O.L. Surprise (van MGA Entertainment) heeft Activation Heroes een in-store concept ontwikkeld en geproduceerd waarbij in de ToyChamp winkel een grote speelopstelling is gemaakt. Het concept is te vinden in de Bredase vestiging van ToyChamp. We spreken hierover met Mark Stoel (eigenaar van Activation Heroes), Kim Bijsterbosch (Senior Brand Manager MGA Entertainment in de Benelux) en Niels Moons (Project Coordinator bij ToyChamp).

Kunnen jullie het concept uitleggen?

Mark Stoel en Kim Bijsterbosch: Natuurlijk, het L.O.L. Surprise-concept in de ToyChamp-winkel in Breda draait om het creëren van een opvallende speelomgeving. We hebben een grote speelopstelling ontwikkeld die is ontworpen om kinderen en ouders een interactieve en leuke ervaring te bieden met L.O.L. Surprise-producten.

We hebben ook gezorgd voor een effectieve productpresentatie, zodat ouders en kinderen de nieuwste L.O.L. Surprise-producten kunnen bekijken en ervaren. Ons doel met dit concept is om een interactieve en plezierige winkelervaring te bieden.

Hoe is dit idee tot stand gekomen?

Kim Bijsterbosch: Het idee voor dit concept is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen ToyChamp, MGA Entertainment en Activation Heroes. We wilden een unieke winkelervaring creëren voor L.O.L. Surprise-fans, een ervaring die verder gaat dan alleen het kopen van producten. Daarom hebben we de krachten gebundeld om iets speciaals te ontwerpen dat kinderen zou betrekken en enthousiast maken over het merk. MGA Entertainment is altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze fans te bereiken en te verrassen en een blijvende herinnering te creëren voor kinderen en ouders.

Kun je ons meer vertellen over de interactieve elementen van de Glamper-executie?

Kim Bijsterbosch: We hebben gekozen om het schap te transformeren tot een L.O.L. Surprise Glamper. Een bekende speelset van L.O.L. Surprise. Tot in detail is de speelset nagemaakt. Dit geeft al veel herkenbaarheid voor de kids. Ze kunnen in de glamper zitten en voorin ligt er een L.O.L. Surprise-reiskaart die je de weg wijst naar onder andere glitterstad of verrassings-eiland.

De grootste eyecatcher is de enorme L.O.L. Surprise Bal boven op de glamper. De L.O.L. Surprise bal is het boegbeeld van het merk. Het was voor ons belangrijk om er een interactief element aan te geven. En dat is gelukt! Druk op de knop vooraan de glamper en er vliegt een echt L.O.L. Surprise-bal door de tube, die vervolgens een heel pad aflegt over het schap!

Het concept is thans alleen te vinden in de ToyChamp-winkel van Breda. Waarom Breda?

Niels Moons: Wij hebben met MGA Entertainment een goede samenwerking opgebouwd, en Breda was een ideale locatie om dit concept te introduceren. We wilden de impact van dit nieuwe concept testen en evalueren voordat we eventueel overwegen om het naar andere locaties uit te breiden. Breda heeft niet alleen de ruimte voor dit concept, maar ook een hoge traffic.

Welke verwachtingen hebben jullie hierbij?

Niels Moons en Kim Bijsterbosch: Als merk streven we ernaar om de band tussen L.O.L. Surprise en onze fans te versterken. We hopen dat dit concept kinderen zal aanmoedigen om meer te ontdekken en te genieten van de L.O.L. Surprise-wereld en bij zal dragen aan een positievere merkbeleving voor L.O.L. Surprise en daarnaast een memorabele winkelervaring biedt bij ToyChamp.

Wat zijn de reacties en hoe kijken jullie naar het resultaat tot nu toe?

Niels Moons: Het is geweldig om te zien hoe enthousiast kinderen reageren op de speelopstelling en hoe betrokken ze zijn bij de L.O.L. Surprise-producten. Dit is precies wat we wilden bereiken met dit concept. Het heeft gezorgd voor een levendige en leuke sfeer in onze winkel.

Wat hebben jullie gedaan om ervoor te zorgen dat dit product duurzaam en langdurig plezierig is voor kinderen?

Mark Stoel: Duurzaamheid en langdurig plezier voor kinderen zijn essentiële aspecten waarmee we rekening hebben gehouden bij de ontwikkeling van dit concept. We hebben ervoor gezorgd dat de materialen die in de speelopstelling worden gebruikt van hoge kwaliteit en duurzaam zijn, zodat ze bestand zijn tegen herhaald gebruik. Het doel was om ervoor te zorgen dat dit concept niet alleen aantrekkelijk is bij de eerste kennismaking, maar dat het ook langdurig plezier biedt en een positieve impact heeft op kinderen en hun families.

Wat is de algemene boodschap die ToyChamp wil overbrengen hiermee?

Niels Moons: Onze boodschap voor degenen die geïnteresseerd zijn in het ontdekken van de nieuwe L.O.L. Surprise Glamper-executie is dat we bij ToyChamp altijd streven naar het bieden van unieke en memorabele winkelervaringen. Met de Glamper-executie willen we kinderen en ouders inspireren om de wereld van speelgoed te verkennen, vol plezier en avontuur.

www.toychamp.nl

www.mgae.com

www.activationheroes.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Martin Hellich (DVJ Insights): Aandacht voor prijscommunicatie even belangrijk als prijsbepaling

12-07-2024 | 09:16:00
Het optimaal instellen van prijzen is geëvolueerd tot een belangrijke discipline, gebruikmakend van  geavanceerde methoden en oplossingen

SPAR university, RetailMedia.One en Talpa Media lanceren retailmediaprogramma gericht op hoogopgeleide Gen-Z

11-07-2024 | 09:00:00
Deze exclusieve samenwerking ondersteunt merken en werkgevers om in contact te komen met hoogopgeleide Gen-Z

DEPT ontwikkelt lanceringscampagne FloeWater met Eva Mendes

04-07-2024 | 15:30:09
FloeWater biedt een alternatief voor plastic verpakt water, omdat het wordt geleverd in aluminium blikjes

Jasper Spaargaren CMO The Flower Farm

03-07-2024 | 11:08:12
Jasper Spaargaren treedt toe tot het huidige directieteam en zal in zijn rol verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw van het merk

Granenmerk Holie lanceert campagne Holie's Suiker ABC

03-07-2024 | 10:55:00
De voedingsindustrie stopt suiker in ons voedsel onder schuilnamen als dextrose, fructose, honing en ahornsiroop
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.