Intracto Group neemt We are you over

Intracto Group neemt We are you over

Met de overname van het Nederlandse We are you zet Intracto Group een volgende stap. We are you is een ijzersterk bureau dat zich specialiseert in onder andere Microsoft-technologieën zoals Sitecore en Umbraco.

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "We are you verwelkomen bij Intracto Group is een erg belangrijke stap. Zo halen we onvoorstelbaar veel expertise in huis. Niet in het minst op het gebied van technologieën zoals Sitecore en Umbraco.

Jorg Verweij, CEO van We are you. "In de afgelopen jaren is We are you enorm gegroeid. Nu zijn we klaar voor de volgende stap in onze groeistrategie: verbreding van onze diensten. Zo kunnen we onze klanten als sparringpartner van strategie tot uitvoering begeleiden bij hun digitalisering. Het voelt goed om dit versneld te realiseren met Intracto Group, net als wij een digitaal en mensgericht bureau in hart en nieren. Samen bouwen we aan een bureaugroep waarin alle digitale specialismes en grote technologieën samenkomen: PHP, .NET, Java en de belangrijkste front-end technieken.”

Intracto Group is een bedrijf dat vandaag in België en Nederland talent samenbrengt in de disciplines strategie, technologie, creatie, content en marketing. De ambitie houdt daar echter niet op. Intracto Group wil die beweging ook maken in Duitsland en Denemarken om ook daar de dienstverlening als full-service digitaal bureau verder uit te bouwen. Qua timing wordt gemikt op het voorjaar van 2021. We are you werkt voor ambitieuze klanten zoals Landal GreenParks, Eneco, Efteling en PostNL.

www.weareyou.com
intracto.group

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.