iO en Worldline lanceren AI Smart Search voor ontwikkelaarsportaal

iO en Worldline lanceren AI Smart Search voor ontwikkelaarsportaal

Betaaldienstverlener Worldline introduceert samen met het blended agency iO de AI Smart Search voor het eigen ontwikkelaarsportaal. Deze AI-zoekoplossing verbetert de gebruikerservaring door gepersonaliseerde antwoorden bovenaan de zoekresultaten te plaatsen.

Het portaal, ontwikkeld met iO, centraliseert documentatie voor ontwikkelaars wereldwijd. Met AI Smart Search gaat de zoekfunctie verder dan alleen trefwoorden zoeken; het biedt uitgebreide antwoorden op specifieke vragen. Gebaseerd op de Retrieval Augmented Generation-methode (RAG), haalt de AI informatie uit goedgekeurde bronnen en biedt gepersonaliseerde content. Dit zorgt ervoor dat gebruikers snel en gemakkelijk de juiste informatie vinden, wat de druk op het supportteam vermindert en een verbeterde supportervaring biedt.

Cms-integratie

De AI Smart Search is diep geïntegreerd met het contentmanagementsysteem, wat zorgt voor relevante en up-to-date resultaten. Door de toevoeging van een content editor kan Worldline de zoekoplossing voeden met exclusieve en correcte informatie. Dit voorkomt de veelvoorkomende AI-problemen zoals hallucinaties, waarbij de AI-bot onjuiste antwoorden genereert.

Sinds 2014 werken Worldline en iO nauw samen om de user en developer experiences te optimaliseren.

www.iodigital.com

www.worldline.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

CX-strategen Masood Talha en Jelle Plass naar iO

12-06-2024 | 11:43:00
Met Masood Talha en Jelle Plass erbij biedt het blended agency zijn klanten een sterke customer experience (CX) en service design

The Best of Content Marketing Awards 2023 | ZILVER NON-PROFIT - iO Digital: De Verdwenen SS'er voor Kamp Amersfoort

07-06-2024 | 08:30:00
Kennisoverdracht is voor Kamp Amersfoort één van de belangrijkste pijlers. Om deze impact te realiseren is een hogere naamsbekendheid essentieel.

Belgische spoormaatschappij NMBS kiest voor iO

03-06-2024 | 11:44:00
iO zal het innovatielab van NMBS ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën die treinreizigers meer gebruikerscomfort en reisplezier bieden.

[Interview] Pieter Janssens: iO werkt aan de resultaten van morgen

28-05-2024 | 14:40:00
Pieter Janssens is oprichter, eigenaar en CEO van iO. We spreken hem over onder meer de groei(ambities) van iO, het zijn van een blended agency en AI

[Whitepaper] Zo ontwikkel je een first-party datastrategie

27-05-2024 | 06:00:00
Kun je nog vertrouwen op third-party data en welke stakeholders betrek je het beste bij deze nieuwe fase?

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.