iO neemt contentmarketingbureau LVB over

iO neemt contentmarketingbureau LVB over

Het in Amersfoort gevestigde LVB wordt onderdeel van end-to-end-agency iO en gaat deel uitmaken van de iO campus in Utrecht.

Aart Lensink, oprichter van LVB: “Als bureau bestaan we sinds 1996. Wij zijn fan van de lange termijn. Grote, duurzame successen boek je door te kijken naar de lange termijn. Dat komt terug in onze visie op merken bouwen. Voor onszelf als bureau hebben we ook altijd de lange termijn voor ogen gehouden. In iO hebben we een partij gevonden die ijzersterk is in het ontwikkelen van digitale ecosystemen voor bedrijven en merken om duurzaam te groeien. Wij geloven dat dit essentieel is om merken te bouwen die waardevol blijven."

Pieter Janssens, CEO van iO: “Niet alleen brengt LVB een unieke visie op merkenbouwen in, maar óók versterking op het gebied van video, brand publishing en geïntegreerde merkcampagnes. Bovendien is LVB ijzersterk in onder andere de financiële en publieke sector. Bij elkaar opgeteld zien we zoveel kansen op gezamenlijke groei en profijt voor klanten dat we vol overtuiging samen verder gaan."

LVB wordt onderdeel van iO Campus Utrecht

Aart Lensink en zijn drie mede-ondernemers bij LVB blijven fulltime actief. LVB wordt onderdeel van campus Utrecht, dat eind van dit jaar verhuist naar het voormalige warenhuis van V&D op Hoog Catharijne. Samen met de ongeveer zestig marketingprofessionals van LVB zullen ongeveer tweehonderd specialisten van daaruit opdrachtgevers bedienen.

iO heeft in Nederland vergelijkbare end-to-end campussen in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Bosch en daarbuiten in Göteborg, Stockholm, Sofia, Antwerpen, Brussel, Gent en Herentals.

www.iodigital.com

www.lvb.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.