Marketing Report
iO ontwikkelt Belgische merkbewustzijnscampagne voor Manna nieuws

iO ontwikkelt Belgische merkbewustzijnscampagne voor Manna

iO heeft een campagne voor de Belgische markt ontwikkeld om de vernieuwde verpakkingen van sauzenfabrikant Manna onder de aandacht te brengen en het merkbewustzijn te vergroten.

Philippe Deben, marketingmanager bij Manna: “Meer dan de nieuwe productlabels in de kijker te zetten, wilden we dat de campagne de brandawareness zou verhogen. We hebben er vertrouwen in dat ze - dankzij iO's creatieve concept en mediaplanning - van Manna een nog sterker Belgisch merk maakt, bekend en vertrouwd door velen.”

Merkbeleving

De hybride campagne is te vinden in de vorm van televisiereclame, out of home-initiatieven op campussen, online video’s en berichten op sociale media.

Daarbij wordt de tagline Relax, saus erover gebruikt en de slogans Als jij je maar lekker voelt en net zoals de Manna-sauzen lekker blijven – ook in hun nieuwe jasje

Meer dan 10 jaar

Manna en blended agency iO werken meer dan een tien jaar samen over het hele marketingspectrum. Omdat iO Manna als merk en business door en door kent, slaagde het creatieve bureau er de afgelopen jaren in om de liefde voor het merk bij de consumenten te vergroten. 

Nico Goossens, Senior art & design director bij iO: “Met de gesmaakte campagnes en posts voor Manna spelen we bewust op de actualiteit in, altijd met een knipoog. En dat werpt vruchten af: mensen kiezen nu bewuster voor een merk dat ze vroeger misschien wel kochten, maar niet als geliefde persoonlijkheid ervoeren."

www.iodigital.com/nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[The List] iO

26-03-2024 | 12:14:00
iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen

Lidl Belux kiest iO als digitale partner

18-03-2024 | 16:36:00
Lidl Belux (België en Luxemburg) heeft na een korte en intensieve pitch iO verkozen als partner voor de digitale marketing en campaigning

iO ontwikkelt platform voor Doyen Auto voor digitale transformatie

15-03-2024 | 16:44:00
iO heeft een digitaal platform ontwikkeld voor Doyen auto zodat een digitale omgeving ontstaat die hun merkensites zal huisvesten en onderling verbinden

KNMI en iO introduceren dataportaal met klimaatscenario's

19-02-2024 | 16:01:00
De blended agency optimaliseert de website en de klantportalen van het KNMI.

iO: Banken, supermarkten en cardealers scoren ondermaats op lokale SEO

14-02-2024 | 12:45:35
Meer dan 50 procent van de Nederlandse en Belgische organisaties in de bank- en retailsector optimaliseert zijn lokale SEO niet of nauwelijks.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief