Marketing Report
IR Insights stelt research consultant Paul van der Veer aan

IR Insights stelt research consultant Paul van der Veer aan

IR-Insights heeft Paul van der Veer aangesteld als research consultant. Hij werkte in mediaplanning, -strategie en -onderzoek bij mediabureaus als Universal Media (onderdeel van IPG) en SVB media voor klanten als Unilever, H&M en Toyota/Lexus. Hij werkte ook in marktonderzoek voor bureaus als DVJ Insights, waarbij hij klanten als Autotaalglas, Footlocker en Bolletje ondersteunde, en projecten leidde op het gebied van concepen, campagne-evaluaties en merk- en campagnetracking.

In 2014 startte Paul van der Veer zijn onafhankelijke (media-)adviesbureau voor het optimaliseren en evalueren van mediastrategie, planning & executie. Zijn advies wordt ondersteund door het toepassen van (neuro-)wetenschappelijke oplossingen: Advertentie testen via gezichtsherkenning en media- en campagne-optimalisatie via de Brand Media Optimizer.

Bij IR-Insights zal Paul van der Veer aan de slag gaan als consultant en nauw samenwerken met dr. Naomi Muñoz Vilches, lead researcher, voor een breed scala aan klanten en projecten.

Ben van der Werf, lead consultant IR-Insights: “Met een lange carrière, zowel in media & reclame als in onderzoek is het geweldig dat we eindelijk de mogelijkheid hebben om samen te werken aan opwindende onderzoeksprojecten, waarbij we een enorme hoeveelheid knowhow en ervaring inbrengen om klanten te ondersteunen met de best mogelijke inzichten voor succesvolle besluitvorming.'  

Paul van der Veer: “Ik kijk er naar uit om nauw samen te werken met Ben van der Werf en Naomi Muñoz Vilches. De rol van onderzoek in merkcommunicatie speelt een steeds belangrijkere rol bij het optimaliseren van de communicatieplanning. Het gaat om het begrijpen van gegevens en weten hoe deze te interpreteren. Samen met Ben en Naomi wil ik mijn kennis en ervaring zeker inzetten om merken te helpen een brug te slaan tussen research, data en marketing en zo de grip op communicatie voor iedere klant te vergroten.’

Naomí Muñoz Vilches, lead researcher IR-Insights: ‘Welkom, Paul! Ik ben echt verheugd dat je ons team bij IR-Insights komt versterken. Je uitgebreide achtergrond in media, reclame en onderzoek, samen met je innovatieve benadering van het integreren van wetenschappelijke oplossingen, zullen ongetwijfeld een aanvulling zijn op het leveren van onze beste inzichtenprojecten. Ik kijk ernaar uit om nauw met jou en Ben van der Werf samen te werken, en samen zullen we een sterkere brug blijven bouwen tussen onderzoek, data en mediacommunicatie voor het succes van onze klant."

www.ir-insights.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Vacatures] Positive Digital zoekt een Medior Digital Project Manager

24-04-2024 | 11:04:00
Positive Digital is per direct op zoek naar een Medior Digital Project Manager -Full-time · Positive Rotterdam

[Vacatures] iO zoekt een Digital Marketing Operations Manager

24-04-2024 | 09:55:00
iO is per direct op zoek naar Digital Marketing Operations Manager

[Vacatures] iO zoekt een (Senior) Online Marketing Consultant

24-04-2024 | 09:40:00
iO is per direct op zoek naar(Senior) Online Marketing Consultant

[Vacatures] iO zoekt een Digital Marketing Specialist

24-04-2024 | 09:22:00
iO is per direct op zoek naar Digital Marketing Specialist

[Vacatures] iO zoekt een Service Delivery Manager Digital Marketing

24-04-2024 | 09:09:00
iO is per direct op zoek naar Service Delivery Manager Digital Marketing
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief