Marketing Report
Irene de Vos Managing Director Hearts & Science Nederland nieuws

Irene de Vos Managing Director Hearts & Science Nederland

Omnicom Media Group heeft het label Hearts & Science in Nederland gelanceerd. Irene de Vos gaat als Managing Director leiding geven aan Hearts & Science

In 2016 startte Omnicom Media Group met dit label in de Verenigde Staten dat inmiddels in meer landen van start is gegaan. Het label staat voor innovatieve en data-gedreven mediaplanning, met de focus op een full funnel benadering vanuit zowel performance als branding principes. Daarmee hoopt Omnicom Media Group dat zowel merkpercepties als transacties duurzaam worden versneld.

Het winnen van de accounts Jaguar Land Rover en Versuni heeft de lancering van Hearts & Science in Nederland versneld. Irene Haven-de Vos gaat als Managing Director leiding geven aan de groei van Hearts & Science in Nederland. Zij was al werkzaam bij Omnicom Media Group als Head of Strategy van het label OMD.

Irene de Vos: “Hearts & Science staat klaar om de Nederlandse markt te betreden met innovatieve strategieën en gespecialiseerde teams. Ons onderscheid ligt niet alleen in wat we doen, maar in hoe we het doen. In het dynamische en steeds complexer wordende marketinglandschap is het essentieel dat teams behendigheid, flexibiliteit en vooruitstrevende strategieën inzetten.

Daarom zullen onze specialisten en het gebruik van data het kloppende hart vormen van de klantenteams. Deze specialisten begrijpen naadloos het samenspel over alle kanalen en disciplines heen. Wij streven naar een krachtige samenwerking die gekenmerkt wordt door diversiteit in leeftijd, achtergrond en expertise. Met een voor onze klanten op maat gemaakte, flexibele aanpak, zorgen we ervoor dat we niet alleen de markt bijhouden, maar ook altijd een stap voor blijven.”

Patrick Molleman, CEO Omnicom Mediagroup Nederland: “Hearts & Science is een prachtige toevoeging aan ons palet van sterke media merken. We zien een duidelijke wens vanuit marketeers om hen te helpen data, tech en strategie bij elkaar te brengen en om te zetten in performance en groei, op zowel merkwaardes als omzet. Hearts & Science heeft wat dat betreft een unieke positionering binnen het medialandschap, ondersteund door de meest innovatieve data en tech stack en de slimste mensen in het vak. We hebben hoge verwachtingen van dit powerbrand en heel veel vertrouwen in het leiderschap van Irene.”

www.hearts-science.com

www.omnicomgroup.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Nespresso introduceert videoserie: Mandy tot op de bodem

27-03-2024 | 11:56:00
Met de serie wil Nespresso belangrijke, zij het soms minder openlijk besproken, thema’s die Nederlanders en bedrijven bezighouden aan het licht brengen. Met als doel om uiteindelijk samen een positieve impact voor onze wereld en samenleving te realiseren

ING en Mastercard introduceren Touch Card voor klanten met visuele beperking

05-03-2024 | 12:16:00
Touch Card is ontworpen om tijdens het betalen de onafhankelijkheid te vergroten voor mensen met een visuele beperking

Omnicom Media Group Nederland start HuMe Academy

29-01-2024 | 09:41:20
Het is een opleiding die als doel heeft de volgende generatie mediaprofessionals te vormen.

In Memoriam: Anthony Hadley, Strategy Director bij PHD

26-01-2024 | 09:06:00
Met grote verslagenheid, nog groter verdriet en totaal ongeloof hebben wij onverwachts afscheid moeten nemen van onze lieve collega Anthony Hadley.

Frank Bitter stapt over van Candid naar PHD Nederland

12-01-2024 | 09:08:00
Omnicom Media Group stelt per 1 maart 2024 Frank Bitter aan als Managing Director van PHD Nederland.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief