Isabelle Dacz verlaat Wavemaker

Isabelle Dacz verlaat Wavemaker

Isabelle Dacz, CEO van Wavemaker, het bedrijf medio februari zal verlaten. Na een succesvolle periode van 8 jaar als CEO heeft Isabelle besloten dat de tijd is gekomen om uitdagingen buiten de organisatie aan te gaan en haar carrière een nieuwe richting te geven.

Maiko Valentijn, CEO van GroupM: "Isabelle heeft een buitengewone prestatie geleverd, waarbij ze het bedrijf naar een nummer 1 positie heeft geleid en samen met haar team belangrijke successen heeft behaald. We zijn haar enorm dankbaar voor haar onvermoeibare inzet en bijdrage aan het succes van Wavemaker binnen GroupM."

Isabelle Dacz: "De afgelopen jaren bij Wavemaker zijn voor mij persoonlijk een buitengewone reis geweest, aldus Isabelle Dacz. Een reis gevuld met geweldige mensen, inspirerende klanten en partners, mooie uitdagingen, groei en onvergetelijke momenten. Ik ben enorm trots op wat we met Wavemaker hebben bereikt en ik zal altijd met een gevoel van warmte en dankbaarheid terugkijken op deze periode in mijn leven."

Een procedure is gestart om een geschikte opvolger voor Isabelle Dacz te vinden. Wavemaker zal alle belanghebbenden op de hoogte houden zodra er meer nieuws is over de opvolging.

Loopbaan

Isabelle Dacz begon in 2004 bij MEC als Client Service Director om daar in 2015 te promoveren tot Managing Director. Nadat MEC en Maxus+Helder samengingen en verder gingen als Wavemaker, werd zij de Nederlandse CEO.

Tijdens de Cross Media Awards 2023 op 18 oktober 2023 in PHIL Haarlem werd Wavemaker uitgeroepen tot Bureau van het jaar; ook kreeg het bureau een Zilveren Cross Media Award voor de Fleuril Fashion Chain Case.

www.wavemakerglobal.com/nl/

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Havas Lemz, HAGENS PR en Home Agency ontwikkelen campagne Proteïne-productlijn Optimel

06-06-2024 | 13:06:00
De drielaagse introductiecampagne voor Optimel Proteïne helpt consumenten met een goede dagelijkse verdeling van eiwitten

DDB Retail ontwikkelt merkpositionering en campagne voor Uitgekookt

22-05-2024 | 13:26:00
DDB Retail ontwikkelde de merkpositionering en het creatieve concept voor alle kanalen, media en middelen. WaveMaker is het mediabureau.

Wavemaker en Tempo-Team verlengen TikTok-realityserie Tempo-Tastic

16-02-2024 | 12:34:00
Met de serie Tempo-Tastic duik je in de wereld van werkbesties. Ieder seizoen nemen twee werkbesties de proef op de som door te testen hoe hard ze elkaar nodig hebben op de werkvloer

Ruud Verheijen CEO Wavemaker

15-02-2024 | 22:19:00
GroupM Nederland heeft met onmiddellijker ingang Ruud Verheijen benoemd als CEO van Wavemaker. In zijn nieuwe rol zal hij verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van groei voor de klanten en het team van Wavemaker

Isabelle Dacz Group CEO Publicis Groupe Nederland

15-02-2024 | 11:23:00
In haar rol zal zij per verantwoordelijk zijn voor de organisatie, inclusief de media-, pr/influence- en datacapaciteiten onder leiding van Marc Verschoor
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.