Jasper Spaargaren CMO The Flower Farm

Jasper Spaargaren CMO The Flower Farm

Jasper Spaargaren (voorheen Unilever en Vrumona) is per direct gestart als CMO van missiemerk The Flower Farm. Jasper treedt toe tot het huidige directieteam en zal in zijn rol verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw van het merk en de lancering in nieuwe categorieën en landen.

Arjen van Strien, CEO van The Flower Farm: "Toen oprichter en reclameman Marcel van Wing besloot een stap terug te doen, zijn we op zoek gegaan naar een goede CMO om onze missie en het merk verder te laden voor de toekomst. Met zijn ervaring in corporate/scale up’s en ondernemerschap heeft hij precies het profiel dat we zoeken. Jasper brengt een grote dosis aan commerciële en strategische ervaring mee. Bovendien heeft hij de intrinsieke motivatie zich in te zetten voor onze missie om de ontbossing van het regenwoud tegen te gaan. Ik kijk er enorm naar uit om samen met hem consumenten een goed alternatief te bieden voor de vele palmoliehoudende producten."

Sterke positie

Jasper Spaargaren: "Het is indrukwekkend om te zien hoe The Flower Farm in slechts een paar jaar tijd een sterke positie heeft ingenomen en met haar visie en het bieden van een oplossing echt impact maakt. Het was een no-brainer toen Arjen mij benaderde voor deze functie. In deze positie komen mijn ervaringen perfect samen: bouwen aan sterke merken bij Unilever en Vrumona, snel innoveren bij startup Sir Joe, en missiegedreven ondernemen als oprichter van The Shift - Feel Good Food. Ik kijk er heel erg naar uit om hard met deze missie aan de slag te gaan. Niet op een zure en zware manier, maar middels een positief protest."

Volgende fase

Jasper Spaargaren: "The Flower Farm bevindt zich in een interessante fase. Zo is er al een fors marktaandeel verworven in de margarine productgroep en er worden grote stappen gezet in de verdere expansie naar het buitenland. Anderzijds, bevat 50 procent van de verpakte producten in de supermarkt nog steeds palmolie. Er is dus nog een wereld te winnen, of beter gezegd: er is nog veel te winnen voor de wereld. Ik wil samen met een snel, dynamisch en gedreven team deze ambitieuze missie verder helpen opschalen."
 
 

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Rens van Geel aangesteld als CEO van NOBEARS

19-07-2024 | 14:42:00
Rens van Geel is per 17 juli aangesteld als CEO van full-service digitaal bureau NOBEARS.

Angelique Schreuders voorzitter AMMA Commissie

18-07-2024 | 10:37:29
Angelique Schreuders, Managing Partner bij OMD, wordt voorzitter van de AMMA Commissie van VIA Nederland per 1 juli, als opvolger van Tessa van der Starre, CEO van EssenceMediacom. De afgelopen jaren had zij al een actieve rol in de AMMA jury.

Dennis Schouten Managing Director bij Juice by Harder Better Stronger

17-07-2024 | 09:13:00
Dennis Schouten is aangetrokken als Managing Director van JUICE by HARDER BETTER STRONGER.

Ashley Knight, Florian Root and Pascal Rotteveel Dentsu Lab’s EMEA leadership team

16-07-2024 | 11:09:00
dentsu reveals Dentsu Lab’s EMEA leadership team; Head of Strategy, Ashley Knight; Executive Creative Director, Pascal Rotteveel, and Business Director, Florian Root. 

Anton van Lieshout Head of Music Mediahuis Radio

15-07-2024 | 09:13:34
Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.