JCDecaux start plaatsing digitale buitenreclame Eindhoven

JCDecaux start plaatsing digitale buitenreclame Eindhoven

Buitenreclame-exploitant JCDecaux start met de plaatsing van grootformaat displays langs drukke toegangswegen in Eindhoven. Dankzij deze uitbreiding biedt het bedrijf straks ruim zeven miljoen impressies per week in en rond de Brainport van Nederland.

Reclamedisplays Eindhoven

Met de gewonnen aanbesteding, zal JCDecaux de komende tien jaar grootformaat reclamedisplays langs Eindhovense toegangswegen gaan exploiteren. Begin november zijn de eerste objecten geplaatst en live. Het eerste object op de Karel de Grotelaan; een van de drukste verkeersaders van de stad.

Uiteindelijk worden op zestien strategische locaties dubbelzijdige 6 m2 Avenue-displays geïnstalleerd. Deze 32 led-displays hebben een portret beeldformaat in de verhouding 9:16, net als het gehele JCDecaux digitale netwerk. Deze staan ook al in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Arnhem. De uitbreiding naar nu dus ook Eindhoven is een welkome aanvulling op het uitgebreide digitale netwerk, dat tot nu vooral in de Randstad hard groeide. Het totale aantal impressies dat JCDecaux op de markt aanbiedt stijgt naar ruim 200 miljoen per week.

Toekomstbestendigheid en duurzaamheid van buitenreclame

Als marktleider op het gebied van digitale buitenreclame, voelt JCDecaux zich helemaal op zijn plek in Eindhoven. Steeds meer adverteerders maken gebruik van de voordelen van digitale buitenreclame, zoals de flexibiliteit en de mogelijkheid om op actualiteiten in te haken. Deze ontwikkeling zal zich naar verwachting verder doorzetten. Ook wordt het door het groeiende netwerk met bijbehorend toenemend bereik nog interessanter voor adverteerders om omnichannel campagnes te lanceren, waarbij een combinatie van verschillende media waaronder digital out of home wordt gebruikt, zowel regionaal als nationaal.

JCDecaux zet in op de toekomstbestendigheid en duurzaamheid van het buitenreclame medium. Zo gaan de Eindhovense displays draaien op zonne-energie uit het solar-dakje, aangevuld met 100 procent groene stroom. Ten slotte zal met publieke informatievoorziening worden bijgedragen aan betere leefbaarheid en duurzaamheid van Eindhoven met bijvoorbeeld relevante gemeenteberichten en marketing informatie.

Hannelore Majoor, Managing Director JCDecaux Nederland: "Het is echt fantastisch dat we nu terug zijn in Eindhoven op een wijze die heel goed past bij onze strategische koers en digitale ambities om een zo groot mogelijk bereik te bieden in digital out of home door actief te zijn in de grootste steden in Nederland. We zijn zeer trots op de erkenning van onze inspanningen op het gebied van leefbaarheid en duurzaamheid voor de grote steden. Dit is een volgende stap die voortbouwt op de ruim 60 jaar oude filosofie van ons bedrijf en waar vele collega’s in Nederland en daarbuiten dagelijks aan bijdragen."

www.jcdecaux.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.