Marketing Report
JCDecaux zet Rotterdam in het teken van NN North Sea Jazz Festival nieuws

JCDecaux zet Rotterdam in het teken van NN North Sea Jazz Festival

Heel Rotterdam stond in het tweede weekend van juli in het teken van het NN North Sea Jazz Festival. Via 143 premium digitale displays van JCDecaux waren live sfeerimpressies gemaakt door het publiek, te zien in de havenstad.

In samenwerking met Crafture en North Sea Jazz lanceerde JCDecaux een nieuwe manier om de NN North Sea Jazz Festival-beleving door te trekken naar Rotterdam. Crafture produceerde live-content vanaf het festival en combineerde die met filmpjes gemaakt door bezoekers en openbaar gedeeld op Instagram, TikTok, Facebook, Twitter of Snapchat. Deze beelden werden het hele weekend via het DOOH-netwerk van JCDecaux op 143 premium digitale displays in heel Rotterdam getoond. Naast het delen van de beleving werd er re-targeting gebruikt om de verkoop van tickets voor de zondag en volgende editie een boost te geven.

Junior van der Stel, Sr. marketing- en communicatiemanager MOJO/North Sea Jazz: “We vonden het geweldig om met JCDecaux en Crafture als eerste in Nederland deze nieuwe techniek in te kunnen zetten. Zo krijgen ook mensen die NN North Sea Jazz misschien alleen van naam kennen er een goed, levendig en vooral praktisch real time beeld bij.”

www.jcdecaux.nl

www.crafture.com

Lees ook:

Buitenreclame beïnvloedt keuzes van consumenten onbewust

28-09-2023 | 15:14:00
Buitenreclame is een geschikt medium als het gaat om vergroten van naamsbekendheid en het activeren van consumenten

Ocean Outdoor breidt uit in Utrecht met groot scherm en totems

22-09-2023 | 09:26:36
Met een groot scherm van vijftien vierkante meter en twaalf digitale totems breidt Ocean Outdoor haar netwerk uit in Shoppingcenter Overvecht in Utrecht.

Ocean Outdoor verlengt partnership met NOC*NSF tot 2032

18-09-2023 | 11:22:00
Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om Nederland het sportiefste land ter wereld te laten worden.

This Agency en Denim Solar lanceren campagne Proud to be boring

07-09-2023 | 10:46:20
Denim Solar wil consumenten bereiken die weinig interesse hebben in zonnepanelen. Daartoe ontwikkelde This Agency de campagne Proud to be boring

Eerste inhaker rondom verkiezingen van SportCity

05-09-2023 | 11:21:50
Creatief bureau Fitzroy ontwikkelde een campagne waarbij gespeeld werd met de verschillende afkortingen van de politieke partijen. 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.