Jean Mineur Mediavision wint twee keer bij Media Report 2022

Jean Mineur Mediavision wint twee keer bij Media Report 2022

De exploitant van bioscoopreclame Jean Mineur Mediavision heeft twee keer een prijs gewonnen bij het Media Report 2022-onderzoek van Adformatie dat onderzoeksbureau Ipsos heeft uitgevoerd naar de best gewaardeerde exploitanten en is daarmee het best gewaardeerde bureau. Het onderzoek is gehouden onder media-exploitanten, adverteerders en mediabureaus.

Jean Mineur Mediavision werd als beste gewaardeerd als media-exploitant (met een score van 81,1) en als audiovisuele exploitant (eveneens 81,1). Als media-exploitant steeg de verkoper van bioscoopreclame van de derde derde naar de eerste plek.

Marlene Wickel, Managing Director bij Jean Mineur Mediavision: "Het is geweldig dat we na de moeilijke jaren van coronacrisis, waarin de bioscopen regelmatig waren gesloten, meteen weer nummer 1 zijn in het Media Report. Hulde aan ons team, dat het afgelopen jaar fantastisch werk heeft geleverd. Daar ben ik trots op."

ShowHeroes en BNR opvallende stijgers

Opvallende stijgers zijn ShowHeroes en BNR Nieuwsradio die op plek 2 en 3 zijn terecht gekomen als Media-exploitant. BNR Nieuwsradio is als audiovisueel medium de tweede en Qmusic de derde.

Out of Home Masters

Out of Home Masters (OOH Masters) is met een score van 63 het best gewaardeerde mediabureau, gevolgd door Dentsu Benelux (score 55) en Abovo Maxlead (score 41,7). ShowHeroes is de best gewaardeerde online en mobiele exploitant met een score van 72,2.

Rick Vriesema, commercieel directeur bij Out of Home Masters: "Wij zijn trots als een pauw! Maar vooral dankbaar voor deze waardering vanuit adverteerders en de exploitanten waarmee we dagelijks de meest effectieve en opvallendste campagnes realiseren. En last but not least... een grote shout out naar ons fantastische team dat dagelijks keihard aan het werk is om het verschil te maken."

Value Zipper

Value Zipper wordt gezien als best gewaardeerd printexploitant met een score van 59, gevolgd door Mediahuis NRC (48,4) en het Financieele Dagblad (47,9).

Patrick van Hooy, eigenaar en directeur van Value Zipper: "Ontzettend gaaf om voor de zesde keer op rij verkozen te worden tot winnaar van het Media Report in de categorie Print. Wat ben ik ontzettend trots op het team van Value Zipper en dankbaar naar onze uitgevers en vooral naar onze adverteerders voor het in ons gestelde vertrouwen. Deze prijs is een erkenning uit de markt en dat maakt het zo enorm waardevol."

Global

Global (Nederland) haalt in het lijstje van out-of-home de eerste plek met een nipte voorsprong van 56,8 terwijl Ocean Outdoor Nederland de tweede plek verkreeg met een score van 56,7.

Eric Kip, Managing Director van Global (Nederland): "Wij zijn hier heel blij mee. Klantgerichtheid en innovatie staan bij ons voorop. Na het mooie nieuws van de NS van deze week, is dit opnieuw een bevestiging dat we goed bezig zijn. Een fantastische start van 2023."

fotocredits: Merten Snijders

www.jeanmineurmediavision.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.