Marketing Report
Jelle Klerx stapt over van DPG Media Radio naar Mediahuis Radio; Liselotte van de Lustgraaf-Johansen naar DPG Media Radio nieuws

Jelle Klerx stapt over van DPG Media Radio naar Mediahuis Radio; Liselotte van de Lustgraaf-Johansen naar DPG Media Radio

Jelle Klerx, die sinds augustus 2017 pr manager van DPG Media Radio (Qmusic en Joe) is,  stapt per 1 april 2024 over naar Mediahuis Radio. Hij is daar benoemd tot pr manager en wordt daarmee verantwoordelijk voor de pr van Radio Veronica, Slam!, Sublime en 100% NL.

Liselotte van de Lustgraaf-Johansen

Per 1 april 2024 is Liselotte van de Lustgraaf-Johansen benoemd tot pr manager bij DPG Media Radio en daarmee de pr-verantwoordelijkheid overnemen. Liselotte van de Lustgraaf is sinds maart 2023 Manager pr & events bij Polestar Nederland. Zij was tot mei 2022 ruim 5,5 jaar pr & brand activation manager bij WE Fashion.

Liselotte van de Lustgraaf-Johansen zal werken met Mark de Deugd die sinds mei 2022 Marketing Manager DPG Media Radio is (als opvolger van Jorn Agterberg). DPG Media Radio staat onder leiding van algemeen directeur Robert Bernink.

Mediahuis Radio

Jelle Klerx zal bij Mediahuis Radio werken met onder meer Jorn Agterberg die Marketing Manager voor Radio Veronica en Sublime is geworden. Jorn Agterberg was tot mei 2022 werkzaam als Marketing Manager Qmusic bij DPG Media en van juni tot augustus 2023 betrokken bij de opzet van Joe, het tweede  radiostation van DPG Media.

Jelle Klerx zal verder samenwerken met onder meer Mouringh den Dungen (Sales en Marketing Director Mediahuis Radio), Herbert Visser, Carlo de Boer en Tom Klerkx die de directie vormen van Mediahuis Radio.

In zijn tijd bij DPG Media Radio was Jelle Klerx onder andere verantwoordelijk voor de publiciteit en persrelaties van de radiozender, de programma's en dj’s alsmede evenementen als de Foute Party en de Qmusic Top 40 Awards. Ook was hij betrokken bij de publiciteit rondom de frequentieveiling en de start van de Nederlandse versie van Joe, de tweede radiozender van DPG Media.

www.dpgmedia.nl

www.qmusic.nl

www.joe.nl

www.mediahuisradio.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Vacatures] DPG Media zoekt een Redactie- en data-analist de PZC

15-04-2024 | 09:01:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Redactie- en data-analist de PZC -Middelburg 

[Vacatures] DPG Media zoekt een Verslaggever Nieuwsdienst Brabants Dagblad

15-04-2024 | 08:32:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Verslaggever Nieuwsdienst Brabants Dagblad -Den Bosch

[Vacatures] DPG Media zoekt een NL/BE - Conversie Specialist

12-04-2024 | 12:37:00
DPG Media is per direct op zoek naar een NL/BE - Conversie Specialist -Amsterdam/Antwerpen 

[Vacatures] DPG Media zoekt een SEO Copywriter

12-04-2024 | 11:55:00
DPG Media is per direct op zoek naar een SEO Copywriter -Amsterdam 

[Vacatures] DPG Media zoekt een Commercieel Projectredacteur Vrouwendomein

12-04-2024 | 09:48:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Commercieel Projectredacteur Vrouwendomein
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief