Natasha Wallace Managing Director Jellyfish Nederland

Natasha Wallace Managing Director Jellyfish Nederland

Jellyfish, het geïntegreerde wereldwijde digitale marketing bedrijf, kondigt de promotie aan van Natasha Wallace naar de positie van Managing Director voor Nederland, van VP Strategy. Natasha Wallace kwam in 2023 bij Jellyfish na de overname van The Brandtech Group, waar ze EMEA Strategy Lead voor Brandtech Media was.

Natasha Wallace haar carrière omvat functies bij Publicis, Mindshare en Reprise Media, waar ze een schat aan ervaring en expertise heeft opgebouwd in digital-first marketingstrategieën. Haar werk met industriële giganten als Google en Heineken heeft haar status als betrouwbare adviseur verstevigd en ze staat bekend om haar thought leadership in de branche, waarbij ze regelmatig inzichten deelt over AI, technologie, culturele trends en geavanceerde marketingstrategieën.

Natasha Wallace haar benoeming tot Managing Director onderstreept Jellyfish's toewijding aan het leveren van uitzonderlijke resultaten voor haar klanten in Nederland, zoals Oatly, Booking.com en Bissell, waarvan velen het land gebruiken als regionale hub in EMEA.

Natasha Wallace: "Ik vind het geweldig om de inspanningen van Jellyfish in Nederland te leiden. Het is een markt die ik goed ken omdat ik er eerder een paar jaar heb gewerkt, dus ik weet dat het een levendige markt vol potentieel is. Ik vind het fantastisch om te blijven samenwerken met onze klanten in de regio en innovatie en digitale marketing naar een ongeëvenaard niveau te tillen. Maar niet zonder ons getalenteerde team van Jellies ter plaatse."

Nick Emery, CEO van Jellyfish: "Nathash is briljant. Haar gedreveheid, teamwork en constante ontevredenheid met tradities is waarom wij en onze klanten zo blij zijn dat zij Nederland leidt; nieuwe dingen creëert en daar plezier in heeft."

www.jellyfish.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[The List] DCVF

23-05-2024 | 09:32:00
DCVF staat voor De Combinatie van Factoren. Het activatiebureau dat merken laat groeien

[The List] Agency Engines

22-05-2024 | 13:14:00
Zie Agency Engines als buitenboordmotor om de groei van jouw bureau te versnellen

[The List] Natwerk

14-05-2024 | 11:37:02
CONTACTGEGEVENS Rozenstraat 60 1016NX Amsterdam  0204-22 34 11

[The List] TD

13-05-2024 | 15:35:46
TD creates growth by inspiring brands and organizations to step out of their comfort zone

[The List] Joe Public Amsterdam

10-05-2024 | 10:51:59
Joe Public Amsterdam helpt adverteerders en merken te groeien. Dat doen we met merk- en communicatiestrategieën en met impactvolle creatieve campagnes
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.