Jens Timmermans vertrekt na 26 jaar bij Talpa Network/Radio 538

Jens Timmermans vertrekt na 26 jaar bij Talpa Network/Radio 538

Jens Timmermans vertrekt per 1 oktober 2023 bij Talpa Network. In 1997 begon hij als broadcast engineer bij Radio 538 dat toen nog in handen was van Lex Harding, Rob Out, Peter de Jager en News Corp. In de loop der jaren heeft hij verschillende posities bekleed bij het radiobedrijf dat sinds 2005 onderdeel is van Talpa Network waaronder dj/presentator, talentmanager, manager broadcast facilities en in de afgelopen jaren Business Director Audio. In deze rol was Jens Timmermans betrokken bij de veiling van de landelijke commerciële radiofrequenties die begin juli 2023 plaatsvond.

Jens Timmermans zal zich voortaan volledig wijden aan het trainen van professionals en bedrijven op het vlak van kennis, vaardigheden en gedrag. Onder het motto Don't be afraid to start over again. This time you're not starting from scratch. You're starting from experience, kondigde hij op LinkedIn zijn vertrek aan.

Desgevraagd zegt Jens Timmermans tegenover Marketing Report dat hij het na 26 jaar en heel veel rollen binnen Talpa Network en Radio 538 tijd vond om iets anders te gaan doen. Het veilingproces wilde hij meemaken en leidde voor Talpa Network tot het succesvol binnenhalen van de maximaal aantal landelijke kavels (3).

Jens Timmermans: "Ik ben al een tijd bezig met het idee mensen te willen trainen. Ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn en op die manier mensen te motiveren meer uit zichzelf en uit teams te halen. Ik ben niet iemand die terugkijkt, maar ik heb een heel mooie tijd gehad hier. Mijn kennis en ervaring wil ik graag delen."

Ton Loohuizen, die ruim 18 jaar Head of Finance & HR was bij Qmusic (DPG Media), is bij Talpa Network benoemd tot Business Director Audio als opvolger van Jens Timmermans.

www.talpanetwork.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

Talpa Network kondigt samenwerking met Bombers & Lemonade aan

13-06-2024 | 16:37:00
De samenwerking zal zich focussen op het gebied van talentmanagement, brand partnerships en advertentie-inkomsten

Talpa Network lanceert QRomo met een koppeling aan kassasystemen 

12-06-2024 | 00:08:00
Talpa Network is van start gegaan met reclamespots met de QRomo. Deze QR-code op steroïden beloont tv-kijkers met vouchers met relevante kortingen en aanbiedingen en verbindt ze via één scan aan merken, product-aanbiedingen of andere diensten

Radio 10: Gerard Ekdom stopt, Rob van Someren naar weekend en Gijs Staverman krijgt middagshow

17-05-2024 | 23:51:59
Er zijn veel wisselingen bij Radio 10. Gerard Ekdom stopt per 3 juni 2024 met zijn ochtendshow vanwege zijn overstap naar Mediahuis Radio (Radio Veronica). Het is onduidelijk wanneer hij daar zal kunnen starten, vanwege een concurrentiebeding die dj’s belemmert direct te kunnen overstappen naar concurrenten.

RTL Nederland en Talpa Network starten met adressable reclame op televisie

17-05-2024 | 10:30:00
Addressable reclame komt bij de zenders van RTL Nederland en Talpa Network (onder voorbehoud) rond 17 juni 2024 grootschalig beschikbaar. Dit blijkt uit navraag van Marketing Report bij de betrokken partijen
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.