Marketing Report
JFK 102 uit met Waldemar Torenstra en Victor Abeln nieuws

JFK 102 uit met Waldemar Torenstra en Victor Abeln

JFK 102, het tweemaandelijkse magazine van VDS Publishers dat zich richt op mannenlifestyle, is uit. Met op de cover acteur Waldemar Torenstra, die in een openhartig interview vertelt hoe hij met trauma’s heeft gedeald.

Interview met Waldemar Torenstra

Verwerking blijkt de laatste tijd een centraal thema te zijn in het werk van Waldemar Torenstra. Hij maakte documentaires over onder meer transgenerationele trauma’s, zet zich in voor Stichting Vluchteling en speelt vanaf 14 september in de film De Vuurlinie, gebaseerd op het leven van militair Marco Kroon. Meermaals moest hij na het maken van een documentaire, film of indrukwekkende reis bij thuiskomst aarden. Waldemar Torenstra: "Het doet veel met je om te zien hoe groot het verschil is tussen hoe de mensen daar leven en in mijn wereld hier."

De acteur stipt desgevraagd zijn eigen trauma’s aan. Waldemar Torenstra: "Ik heb mijn fair share van therapie meegemaakt. En daar heb ik ook veel aan gehad. Ik denk dat ik me daardoor ook een beetje kon inleven in de traumaverwerking waarover het in De Vuurlinie gaat. Het is mij niet vreemd." Hij vergelijkt het leven met een boom. Waldemar Torenstra: "Er zijn gaandeweg wat takken afgehakt, er heeft een keer een storm over geraasd, maar hij groeit door. Hoe diep de wonden ook zijn, je kunt je oprichten op het moment dat je ze verwerkt."

Interview met Victor Abeln

Victor Abeln, van datingprogramma First Dates: "Mijn vriendin en ik zouden nooit aan elkaar gematcht zijn, want we verschillen te veel." Hij kan het weten, want hij heeft met élke kandidaat gesproken die sinds 2015 aan het programma deelnam. Het maakte hem een BN’er, iets dat hij voor lief neemt. Victor Abeln: "Ik hou juist van de luwte, maar ik klaag niet, want er komen leuke dingen voorbij."

Hij onthult dat er twee keer zoveel vrouwen zijn die zich voor het programma aanmelden dan mannen. Hij heeft zo zijn theorieën over de oorzaak daarvan. Victor Abeln: "Mannen maken het zichzelf veel te moeilijk. Zij denken dat als ze meedoen aan een datingprogramma, ze daarmee effectief zeggen: Victor Abeln: "Ik kan het niet zelf, ik heb daar hulp bij nodig. En vervolgens moet je in één keer een vrouw gaan veroveren. Mannen hebben het idee dat ze moeten leveren."

En verder in JFK 102:

  • Interview met De Jeugd van Tegenwoordig: "Het was life, struggle, pain."
  • Achtergrondverhaal: komt er een revival van de cd?
  • Reportage: wat maakt Harley-Davidson zo’n sterk merk?
  • 20 pagina’s modespecial

Credits foto: Milan Gino

www.jfk.men

www.vds-publishers.nl

 

Lees ook:

[Interview] Robert Heijmans (VDS Publishers): 2024 het jaar van FAST en social commerce

17-02-2024 | 14:05:00
Robert Heijmans is Sales & Digital Strategy bij VDS Publishers. We spreken met hem over 2023 en 2024, AI en andere trends en ontwikkelingen bij VDS Publishers en de markt

In Memoriam MennO Boot, commercieel directeur VDS Publishers

31-01-2024 | 14:10:00
In Memoriam MennO Boot, commercieel directeur VDS Publishers 18-12-1958 / 26-01-2024

Robert Heijmans Sales & Digital Strategy Director VDS Publishers

04-01-2024 | 10:07:00
Robert trad op 1 januari 2024 in dienst bij VDS Publishers en zal een belangrijke rol spelen in de voortdurende groei en ontwikkeling van het bedrijf

JFK 104 uit met Rik van de Westelaken en La Fuente

14-12-2023 | 17:16:39
Op de cover Josh Homme van Queens of the Stone Age, die ze exclusief interviewden tijdens zijn bezoek aan Amsterdam

BBC Studios benoemt Bram Husken tot Vice President Benelux

04-11-2023 | 11:25:00
BBC Studios heeft Bram Husken per 1 november 2023 benoemd tot Vice President Benelux. Hij is verantwoordelijk geworden voor de algehele Benelux-operatie en daarmee ook voor  de commerciële strategie van alle BBC-gelabelde diensten en content
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.