Marketing Report
JFK 104 uit met Rik van de Westelaken en La Fuente nieuws

JFK 104 uit met Rik van de Westelaken en La Fuente

JFK 104, het tweemaandelijkse magazine van VDS Publishers dat zich richt op mannenlifestyle, is uit. Met op de cover Josh Homme van Queens of the Stone Age, die ze exclusief interviewden tijdens zijn bezoek aan Amsterdam. Hij vertelt voor het eerst over de periode waarin hij ernstig ziek was. En werpt een blik op zijn toekomst.

Interview Rik van de Westelaken

Rik van de Westelaken staat op het punt om de tv te domineren als presentator van Wie is de Mol?. Gezicht zijn van zo'n programma brengt nogal wat verantwoordelijkheden met zich mee. "Alle aandacht die erbij komt kijken, is wel een dingetje. Het is geweldig dat het programma zo gewaardeerd wordt en dat mensen – vooral kinderen – dat laten merken. Maar dat betekent ook dat als ik in mijn vrije tijd naar een festival ga, dat mensen me soms filmen en fotograferen. Ik gebruik geen drugs en doe geen gekke dingen, dus ik heb in feite niks te verbergen. Maar ik sta daar met mijn vrienden en wil ook tijd met hen doorbrengen." 

Tegelijkertijd zegt Rik Van de Westelaken het moeilijk te vinden om nee te verkopen als mensen hem benaderen voor een kort babbeltje over Wie is de Mol? of voor een foto. "Ik weet dat sommige BN'ers daar prima mee kunnen dealen, maar ik weet me geen houding te geven. Ik denk dan weleens: laat me met rust. Dat klinkt erger dan het is, maar ik worstel daar soms wel mee." De presentator krijgt van anderen weleens te horen dat hij niet bekend had moeten worden, als hij dat soort aandacht lastig vindt. "Alsof je vooraf een inzicht krijgt hoe die bekendheid bij jou gaat uitpakken of eerder: hoe senang je daarmee bent. Het is niet alleen maar leuk. Dat weet je toch niet voordat je eraan begint?"

Interview La Fuente

Job Smeltzer alias La Fuente is dj, ondernemer, hockeycoach en producer. Veel mensen zouden zeggen dat hij veel moet laten voor datgene wat hij doet. Maar hij zet de gewone dingen graag opzij voor zijn droom. "Je moet keuzes maken. Wanneer andere mensen zomervakantie hebben, heb ik mijn piekseizoen. Je kunt niet alles hebben."

La Fuente draait al sinds zijn zestiende en vertelt zijn werk bloedserieus te nemen. "Ik heb nog nooit een druppel alcohol gedronken. Geen sigaret, geen drugs, geen niks. Ik krijg zo’n high van de rollercoaster waar we in zitten, dat ik denk dat dat voor mij the way to go is. Ik ben een controlfreak. Ik hou ervan om de touwtjes in handen te hebben. Als je driehonderd shows per jaar doet, zorg je dat je fit bent om die shows maximaal te rocken. Daar is mijn leven omheen gebouwd."

En verder in JFK 104:

  • Interview met Josh Homme: 'Ik ben een overlever en een vechter'
  • Reportage: wat maakt Oman zo’n bijzonder reisland
  • Interview met Pieter Ceizer: 'Voor ik het wist, stond ik te proosten met Pharrell'
  • 16 pagina’s whiskyspecial

www.jfk.men

www.vds-publishers.nl

 

Lees ook:

[Interview] Robert Heijmans (VDS Publishers): 2024 het jaar van FAST en social commerce

17-02-2024 | 14:05:00
Robert Heijmans is Sales & Digital Strategy bij VDS Publishers. We spreken met hem over 2023 en 2024, AI en andere trends en ontwikkelingen bij VDS Publishers en de markt

In Memoriam MennO Boot, commercieel directeur VDS Publishers

31-01-2024 | 14:10:00
In Memoriam MennO Boot, commercieel directeur VDS Publishers 18-12-1958 / 26-01-2024

Robert Heijmans Sales & Digital Strategy Director VDS Publishers

04-01-2024 | 10:07:00
Robert trad op 1 januari 2024 in dienst bij VDS Publishers en zal een belangrijke rol spelen in de voortdurende groei en ontwikkeling van het bedrijf

BBC Studios benoemt Bram Husken tot Vice President Benelux

04-11-2023 | 11:25:00
BBC Studios heeft Bram Husken per 1 november 2023 benoemd tot Vice President Benelux. Hij is verantwoordelijk geworden voor de algehele Benelux-operatie en daarmee ook voor  de commerciële strategie van alle BBC-gelabelde diensten en content

Nasrdin Dchar is JFK's Greatest Man 2023

02-11-2023 | 11:03:00
Eerder al wonnen onder anderen Barry Hay, Humberto Tan, André Kuipers, Edwin van der Sar en Jeroen Pauw de eretitel.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.