Joe Public ontwikkelt campagne Meride Uitvaartverzorging

Joe Public ontwikkelt campagne Meride Uitvaartverzorging

Met de campagne stelt Meride Uitvaartverzorging zich voor als een persoonlijke dienstverlener. Meride wil mensen namelijk graag het afscheid geven dat ze verdienen. Waardoor je hen herinnert op de manier die bij hen past. 

In de campagne draait het om drie verschillende karakters die allen een uitvaart hebben gekregen die op zijn of haar leven geschreven was. Zo lichten we onder andere Maria Pinâs uit, een warme vrouw die met haar kookkunsten niet alleen haar familie in haar armen sluit, maar nog een heel weeshuis meer. Natuurmens Tante Tiny die elk spinnetje wil aaien en liever bomen knuffelt dan mensen; zij krijgt haar welverdiende natuurbegrafenis inclusief eigen geplante boompje.

Carlijn Offergelt, Marketing Manager Meride: "Met deze campagne willen we laten zien dat we hele mooie en bijzondere uitvaarten kunnen regelen voor herkenbare types die men meteen herkent als iemand uit hun eigen omgeving. We hopen dat men verder gaat kijken dan de gewone uitvaart, want er is zoveel meer mogelijk. We zijn hiermee ook dicht bij onze merkbelofte gebleven waarbij het allemaal draait om vrijheid in keuze, en onze servicegerichtheid."

Michan Tolman, Creative Director Popcorn Stories: "Wij gingen aan de slag met het creatief concept van Joe Public vertaald naar een visueel script. Op de draaidag kwam het verhaal van Tante Tiny echt tot leven toen we met mazzel een kudde schapen tegenkwamen, midden op de hei op de Veluwe. Toen dat gebeurde, wist ik dat we iets bijzonders in handen hadden."

De campagne start op 25 oktober met het afscheid met drie verschillende radioversies, en een video van Tante Tiny via een brede socialmediacampagne.

Credits: 

Creatie radio commercials: Joe Public | Productie video: Popcorn Stories | Media strategie en inkoop: Zuiver Media | Opdrachtgever: Meride Uitvaartverzorging

www.popcornstories.nl

www.joepublic.nl

www.meride.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.