Jordi van den Bussche (Kwebbelkop) lanceert LaunchMyNFT

Jordi van den Bussche (Kwebbelkop) lanceert LaunchMyNFT

Jordi van den Bussche, als Kwebbelkop één van de grootste YouTubers van Nederland, heeft LaunchMyNFT gelanceerd. Samen met twee businesspartners, Suraj Patel en Christopher R. Dawe, lanceert hij een NFT-generator. LaunchMyNFT is een creator-to-customer platform dat het voor gebruikers gemakkelijk maakt om willekeurig gegenereerde NFTs te creëren en direct te verkopen. Met de lancering wordt ook de $MYNFT-token geïntroduceerd.

Non-Fungible Tokens (NFTs), zijn eigendomsbewijzen van digitale items en namen een vlucht toen grote merken wereldwijd doorhadden welke rol de digitale assets kunnen spelen.

Jordi van den Bussche: “Het maken van NFTs is ingewikkeld, kost veel tijd en geld en is daardoor slechts voor een klein groepje mensen toegankelijk. Daar willen wij met LaunchMyNFT verandering in brengen.”

Token $MYNFT

Vanaf de lancering eind november 2021 zijn er in bijna twee maanden tijd één miljoen NFTs gecreëerd door meer dan 200.000 unieke gebruikers. Per dag wordt er ter waarde van 200.000 dollar aan NFTs verkocht via het platform. Elke dag krijgt het platform er zo’n 10.000 tot 20.000 unieke gebruikers bij.

Jordi van den Bussche: “Nu is het tijd om het platform officieel te lanceren met de aankondiging van onze token met de naam $MYNFT. Door te investeren in het token kun je extra functies op het platform ontgrendelen. Kopers krijgen toegang tot loyaliteits-, lidmaatschaps- en cashback programma's en profiteren van verlaagde tarieven.” Het doel is om eind dit jaar één miljoen unieke gebruikers naar het platform te trekken en meer dan 100 miljoen NFTs te hebben gecreëerd.

Gemakkelijk NFTs minten

Het platform is vernieuwend in de manier hoe het gebruikers helpt om NFTs te minen, oftewel te creëren. Vervolgens voorziet LaunchMyNFT ook bij de eerste verkoop van de NFTs. Waar het op andere platformen mogelijk is om één NFT tegelijk te maken, is het met LaunchMyNFT mogelijk om 10.000 NFTs tegelijk te creëren. Jorid van den Bussche:  “Zodra een NFT is gecreëerd, is het beschikbaar voor andere NFT-marktplaatsen. Je kunt het vergelijken met het atelier van een schilder - dat zijn wij - daarna wordt het schilderij verkocht op een veiling.”Investeerders

LaunchMyNFT heeft 1,975 miljoen dollar opgehaald in een privé-tokenverkoop en wordt ondersteund door veel investeerders waaronder cryptobedrijven als iAngels, Banter Capital en eToro.

Mor Assia, Founding Partner en Co-CEO van iAngels: "Crypto wordt snel mainstream en NFTs, via kunst, muziek en gaming, stimuleren dit. We hebben geïnvesteerd in LaunchMyNFT omdat het deze trend stimuleert en dankzij de kant-en-klare oplossing wordt elkaar maker in staat gesteld zijn kunst om te zetten in NFTs. Zo wordt er een brug geslagen tussen makers en de crypto-economie. Een oplossing als LaunchMyNFT verkort de time-to-market van artiesten en stelt hen in staat zich te focussen op het creatieve aspect.”

www.launchmynft.io

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.