Josephine Kay hoofdredacteur van JAN Magazine

Josephine Kay hoofdredacteur van JAN Magazine

Hearst Netherlands heeft Josephine Kay benoemd tot nieuwe hoofdredacteur van JAN Magazine. Per 1 februari 2023 zal zij aan het roer komen te staan van hét authentieke Nederlandse feelgoodmerk voor 30+-vrouwen.

Josephine Kay is op dit moment nog hoofdredacteur van Cosmopolitan. Ze leidde de afgelopen vier jaar dit grootste young Millennial- en Gen Z-merk van Nederland en heeft meerdere successen op haar naam staan. Eerder was Josephine Kay hoofdredacteur van Bedrock.nl en werkte ze onder andere voor Glamour.nl, Vogue.nl en Women’s Health.

360-graden-merk

Josephine Kay: “Vol enthousiasme kijk ik ernaar uit om met frisse energie het prachtige merk JAN verder uit te bouwen. Ik voel me vereerd dat ik zo’n gevestigd merk als JAN mag gaan leiden en verheug me op de samenwerking met het getalenteerde team.”

Lieneke van den Heuvel, Chief Brand Officer: “Afgelopen jaar hebben we een sterk fundament gebouwd voor de toekomst en plannen gemaakt om JAN uit te bouwen als volwaardig 360-graden merk. We hebben een gedegen proces gevolgd om een geschikte hoofdredacteur te vinden. Josephine heeft op alle fronten laten zien dat zij de ideale kandidaat is die goed aansluit bij de doelgroep en de richting die we op willen, waarbij we onder andere zullen inzetten op het liefdevol omarmen van print en het uitbouwen op digitaal vlak, events en brand extensions.”

www.jan-magazine.nl

www.hearst.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.