Marketing Report
Juf Roos, Jill Schirnhofer en Britt Dekker in HEMA's eerste Sintmagazine nieuws

Juf Roos, Jill Schirnhofer en Britt Dekker in HEMA's eerste Sintmagazine

HEMA brengt voor het eerst een Sintmagazine uit. Een magazine vol speelgoed, knutselspullen en cadeaus voor jong en oud en met veel exclusief voor HEMA gecreëerde creatieve content die via QR-codes te bekijken is.

Juf Roos zingt een Sintlied op bekende melodieën, Jill Schirnhofer biedt creatieve inspiratie en Britt Dekker leest verhalen voor. Daarnaast is HEMA voor de hele Sintperiode een uitgebreide samenwerking met 100% NL aangegaan. Op de dag van de intocht schenkt HEMA gratis chocolademelk in de plaatselijke HEMA. Alle informatie over Sint is te vinden op hema.nl.

Naast al het speelgoed en knutselspullen zijn er veel cadeaus te vinden voor liefhebbers van spelletjes, fotografie, beauty, huisdieren en ga zo maar door. Een magazine vol inspiratie.

Het magazine wordt, in een oplage van 4,6 miljoen stuks, verspreid via de reguliere brochureverspreiding, wordt bijgesloten bij de online bestellingen en is ook op te halen in alle HEMA-filialen in Nederland. Daarnaast is het magazine verkrijgbaar in alle Jumbo-winkels in Nederland en wordt het ook bij de online bestellingen van Jumbo bijgesloten.

www.hema.nl
www.jumbo.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief