Jumbo bovenaan in GfK Kerstrapport

Jumbo bovenaan in GfK Kerstrapport

Jumbo Supermarkten voert dit jaar opnieuw als beste landelijke supermarkt de ranglijst aan in het GfK Kerstrapport. CEO Frits van Eerd, leden van de Jumbo directie en verschillende Jumbo ondernemers kregen dit nieuws vanochtend op het hoofdkantoor in Veghel te horen tijdens een verrassingsbezoek van GfK retail director Norman Buysse en hoofdredacteur van Distrifood Peter Garstenveld.

Het jaarlijkse GfK Kerstrapport geldt in de branche als de belangrijkste graadmeter voor klantwaardering. Jumbo kwam in de GfK rapporten achttien keer eerder als grote winnaar uit de bus. Deze negentiende uitverkiezing is voor het honderdjarige familiebedrijf extra bijzonder. De waardering door klanten voelt in dit jubileumjaar immers als het mooist denkbare geschenk.

De leukste boodschap

Frits van Eerd, CEO, Jumbo : “Wat een mooie prijs weer! In onze markt wordt flink gestreden om de gunst van de klant, die moet je écht verdienen. We werken er bij Jumbo hard aan om onze klanten altijd en overal op 1 te zetten. Het maakt ons ongelofelijk trots dat nu onze klanten ons op 1 zetten. We willen boodschappen doen elke dag een stukje leuker maken. Deze prijs is een duidelijk teken dat we op de juiste koers zitten en een aanmoediging om volop te blijven inzetten op de leukste boodschap. Ik ben alle Jumbo medewerkers ongelofelijk dankbaar voor hun geweldige inzet en passie voor onze klanten.”

Klantwaardering

Door de jaren heen is Jumbo in de GfK rapporten in totaal negentien keer uitgeroepen tot beste supermarkt van het land. Voor deze onderzoeken wordt de klantwaardering van de Nederlandse supermarkten gemeten aan de hand van negen indicatoren. Het gewogen gemiddelde van die indicatoren bepaalt de einduitslag. In vergelijking met het vorige GfK Zomerrapport is de klantwaardering voor Jumbo vooral toegenomen op de gebieden voorraad, kwaliteit, breedte assortiment, personeel, winkelgemak en winkeluitstraling. De waardering van klanten voor de versafdelingen van Jumbo is gestegen van plek vier naar de nummer één positie.

www.jumbo.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.