Marketing Report
Jumbo en Gorillas werken samen in Nederland en Vlaanderen

Jumbo en Gorillas werken samen in Nederland en Vlaanderen

Jumbo Supermarkten en instant on-demand bezorgbedrijf Gorillas zijn een partnerschap aangegaan rondom samenwerking in Nederland en Vlaanderen.

Het partnership richt zich op de snelgroeiende markt voor het instant bezorgen van online bestelde boodschappen in grotere steden. Jumbo en Gorillas zijn ervan overtuigd dat zij van elkaars expertise kunnen profiteren en tegelijkertijd hun eigen marktpositie kunnen versterken.

Jumbo-producten snel in huis

In het kader van de overeenkomst levert Jumbo een groot deel van haar assortiment aan Gorillas, waaronder verschillende A-merk-, Jumbo Huismerk-, biologische en exclusieve La Place-producten. Daarnaast krijgen online klanten van Jumbo in stedelijke gebieden in de toekomst de mogelijkheid om hun aankopen binnen enkele minuten door Gorillas te laten bezorgen. Gorillas is op dit moment al actief in elf Nederlandse steden en twee Belgische steden. In beide landen gaat het bedrijf verder uitbreiden in 2022.

Het partnership tussen beide bedrijven gaat uit van een samenwerking voor de lange termijn en heeft een initiële termijn van meerdere jaren. In andere landen zijn er al samenwerkingen met supermarktketens. De samenwerking in Nederland met Jumbo gaat nog dit kwartaal van start en wordt snel opgeschaald.

Gemeenschappelijke waarden

Frits van Eerd, CEO van Jumbo: “Nieuwe toetreders zoals Gorillas brengen veel innovatiekracht mee en dat houdt ons scherp. We merken dat onlineklanten in de grote steden op bepaalde momenten behoefte hebben aan het razendsnel thuisbezorgd krijgen van hun boodschappen. De wensen van de klant staan bij Jumbo altijd centraal."

Kağan Sümer, oprichter en CEO van Gorillas: “Nog geen jaar na de lancering van Gorillas in Nederland en België ben ik enorm trots om dit strategische partnership van start te laten gaan met zo’n vertrouwd begrip als Jumbo. Jumbo en Gorilla's delen veel gemeenschappelijke waarden; we zijn ondernemers in hart en nieren die toegewijd zijn om de best mogelijke ervaring aan onze klanten te bieden en tegelijkertijd continu te innoveren. Deze samenwerking zal ongekende waarde opleveren voor de klanten van Jumbo en Gorillas.”

www.jumbo.com
www.gorillas.io

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief