Marketing Report
Karen Hellemans uitgever alle magazinemerken Roularta Media Group nieuws

Karen Hellemans uitgever alle magazinemerken Roularta Media Group

Karen Hellemans wordt de uitgever van alle magazinemerken van Roularta Media Group in België. Bovenop haar rol als uitgever van de Women Brands (waaronder Libelle en Flair), wordt ze verantwoordelijk voor de News & Business Brands (waaronder Knack en Trends). Karen neemt de News & Business-verantwoordelijkheden over van Niels Famaey, die het bedrijf verlaat. De wijziging kadert binnen de eengemaakte strategie van Roularta Media Group.

Karen Hellemans - van opleiding Lic. Communicatiewetenschappen (VUB) - is sinds juli 2018 aan boord bij Roularta Media Group na het opbouwen van ervaring bij De Tijd, Sanoma en DPG Media.

Karen werkte hard aan de digitalisering van de Women Brands en de multimediale flows binnen haar redacties. Zo groeide het vrouwenblad Libelle succesvol uit tot een multichannel 'superbrand' met een hechte community.

Ook de komende periode blijft Roularta Media Group volop investeren in nieuwe technologie, afdelingen en competenties. Die duidelijke, merkoverstijgende strategie komt nu volledig onder de hoede van Karen als uitgever. Zij zal met haar kennis en ervaring van redacties, processen en flows verder bouwen aan de modernisering van het redactionele aanbod van de mediagroep.

Karen Hellemans: "Ik start met veel enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging. We hebben ontzettend mooie magazinemerken en fantastisch journalistiek en creatief talent op onze redacties. Ik vind het een grote eer om die mensen en merken verder multimediaal te doen groeien door samen te werken, kennis te delen en elkaar te inspireren."

www.roularta.nl

Lees ook: 

Roularta Media Group neemt Flow Magazine over van DPG Media

10-11-2023 | 10:06:38
Roularta Media Group neemt Flow Magazine over van DPG Media via haar dochteronderneming in Nederland, Roularta Media Nederland.

NS kiest Insiders en Roularta Media Nederland voor contentstrategie NS Dagje Uit

27-10-2023 | 10:08:44
Na een landelijke aanbesteding heeft NS gekozen voor Insiders Online en Roularta Media Nederland BV voor de contentstrategie en -creatie van NS Dagje Uit.

Roularta Printing drukkerijpartner voor magazines Financial Times

23-10-2023 | 16:33:39
Roularta Printing, de in België gevestigde drukkerij van Roularta Media Group, gaat de magazines van de Financial Times drukken

Belgische krant De Zondag lanceert Zondagsbrood

20-10-2023 | 12:38:00
De lancering van het Zondagsbrood is een symbiose van de jarenlange samenwerking van De Zondag met bakkers

Roularta Media Group neemt Helden Magazine over

16-10-2023 | 09:45:00
Roularta Media Group neemt de titel Helden Magazine over via de Nederlandse dochteronderneming, Roularta Media Nederland BV

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.