Karin de Groot algemeen directeur van JINC

Karin de Groot algemeen directeur van JINC

Per 1 september zal Karin de Groot aantreden als algemeen directeur van JINC. Zij volgt oprichter Daniël Roos op die na twintig jaar terugtreedt. 
 
Karin de Groot was tot 1 januari Managing Director van ITV Studios Netherlands. Daarvoor was ze werkzaam bij Talpa, IDTV, Net5 en Endemol. Naast het creëren van succesvolle programma's en het leiden van organisaties zette ze zich in voor de maatschappelijke kant. Ze deed in het verleden aan verschillende projecten van JINC mee. Haar stap naar JINC ligt in het verlengde daarvan. JINC strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt.JINC werd in 2003 opgericht als initiatief tegen de armoede en het verval in Amsterdam Nieuw-West. In de jaren daarna zijn ze uitgegroeid tot een landelijke organisatie met meer dan 850 partners in het bedrijfsleven en het onderwijs. 
 
Karin de Groot: "Ik ben vastbesloten om bij JINC een verschil te maken voor de toekomst van duizenden kinderen. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat elk kind, ongeacht hun achtergrond, de kans krijgt om te groeien en te bloeien. Samen met onze partners in het bedrijfsleven zullen we onvermoeibaar verder werken aan een maatschappij waarin je afkomst geen beperking vormt voor je ambities."
  
Mario van Vliet, voorzitter JINC: "De Raad van Toezicht heeft er het volste vertrouwen in dat JINC bij Karin in goede handen is." 
 

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Rens van Geel aangesteld als CEO van NOBEARS

19-07-2024 | 14:42:00
Rens van Geel is per 17 juli aangesteld als CEO van full-service digitaal bureau NOBEARS.

Angelique Schreuders voorzitter AMMA Commissie

18-07-2024 | 10:37:29
Angelique Schreuders, Managing Partner bij OMD, wordt voorzitter van de AMMA Commissie van VIA Nederland per 1 juli, als opvolger van Tessa van der Starre, CEO van EssenceMediacom. De afgelopen jaren had zij al een actieve rol in de AMMA jury.

Dennis Schouten Managing Director bij Juice by Harder Better Stronger

17-07-2024 | 09:13:00
Dennis Schouten is aangetrokken als Managing Director van JUICE by HARDER BETTER STRONGER.

Ashley Knight, Florian Root and Pascal Rotteveel Dentsu Lab’s EMEA leadership team

16-07-2024 | 11:09:00
dentsu reveals Dentsu Lab’s EMEA leadership team; Head of Strategy, Ashley Knight; Executive Creative Director, Pascal Rotteveel, and Business Director, Florian Root. 

Anton van Lieshout Head of Music Mediahuis Radio

15-07-2024 | 09:13:34
Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.