Karwei lanceert campagne om spullen tweede leven te geven

Karwei lanceert campagne om spullen tweede leven te geven

Karwei lanceert een campagne om spullen een tweede leven te geven. In samenwerking met Shelly Sterk wordt een reeks video’s uitgebracht waarin de presentatrice en klusser kijkers laat zien hoe met een klein budget oude spullen kunnen worden opgeknapt.

Niet weggooien, maar upcyclen is daarbij motto. Shelly Sterk gaat daarbij langs bij Nederlanders die een oud meubelstuk een frisse uitstraling willen geven en laat de spullen daarbij een upcycling-makeover ondergaan. In een reeks video’s laat Shelly zien hoe je verschillende meubels creatief kunt upcyclen, van het oude kastje van oma tot een keuken of trappenhuis. Voor de campagne werd samengewerkt met Histor.

Shelly Sterk heeft zelf ooit een klushuis gekocht en kan zich daarom goed vinden in de campagne. Shelly Sterk: "Door een flinke verbouwing van mijn huis heb ik veel ervaring opgedaan met het upcyclen van oude elementen. Met deze videoserie wil ik laten zien hoe leuk het is om zelf aan de slag te gaan en dat het mogelijk is om van oude spullen weer gloednieuwe items te maken. Soms herken je ze niet meer terug!"

Lisa-Marie Klap, Brand & Content Manager bij Karwei: "Steeds meer consumenten willen graag zuinig omgaan met spullen en deze zelf opknappen, maar weten niet hoe ze te werk moeten gaan. Met deze campagne willen we laten zien hoe makkelijk het is om met een klein budget een mooier interieur te creëren. We zijn blij dat Shelly Sterk samen met ons de upcycling-trend wil verspreiden."

Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal en de IGTV  (Instagram TV) van Karwei.

www.karwei.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.