Marketing Report
KesselsKramer ontwikkelt Bever-campagne Buiten is voor iedereen

KesselsKramer ontwikkelt Bever-campagne Buiten is voor iedereen

Bever start de campagne Buiten is voor iedereen. Hierbij laat Bever zien dat buiten voor iedereen is, ook al is het voor iedereen verschillend. De campagne werd net als voorheen ontwikkeld door KesselsKramer.

De campagne presenteert een reeks mensen die buiten op hun eigen en diverse manier ervaren, zoals een wandelaar, een natuurfotograaf en een wildkampeerder. De centrale vraag die gesteld werd was: waarom ben jij buiten? Hiermee poogt Bever niet te vertellen dat buiten goed voor je is, maar juist te inspireren om buiten op je eigen manier te ervaren. Buiten is immers voor iedereen, en voor iedereen anders. Het gaat Bever in deze campagne om de persoonlijke ervaring, wat de beweegreden ook is.

Marjolein Vendrig, marketingdirecteur bij Bever: “Sommigen zoeken actie, sommigen avontuur en anderen rust. Bij Bever begrijpen we dat buiten voor iedereen anders is, en dus dat iedereen andere eisen aan hun materiaal stelt. Die kennis en persoonlijke service is juist wat Bever zo uniek maakt in het outdoorlandschap.”

Naast een tvc en een radiospot wordt er ook in een contentcampagne voor sociale media dieper ingegaan op de vraag waarom mensen buiten zijn. Hiervoor gingen de makers op pad en hebben zij mensen, veelal onverwacht, geïnterviewd terwijl zij met hun buitenactiviteit bezig waren.

www.bever.nl
www.kesselskramer.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief