Kim Dingler in directie ACE

Kim Dingler in directie ACE

Kim Dingler versterkt vanaf deze maand de directie van ACE. Ze gaat leidinggeven aan de dagelijkse operatie van het bureaunetwerk. Kim was eerder medeoprichter van het creatieve bureau THEY, leidde Talpa Global en werkte bij onder meer Heineken. Het netwerk gaat onder haar leiding de focus gaat leggen op integratie van diensten en meer ruimte voor leiderschap en aanstormend talent.

Rogier IJzermans, oprichter van ACE: "Ik geloof dat je iedere drie jaar je bedrijf opnieuw moet uitvinden. Omdat de markt zich ontwikkelt, en omdat de mensen in het bedrijf zich ontwikkelen. De afgelopen jaren stonden voor ACE in het teken van het bouwen van het netwerk van bureaus en deze samenbrengen in Club ACE. De komende fase draait om integratie en het creëren van eenheid.”

Kim Dingler: “Na een aantal jaren in de internationale televisiewereld, lonkt het vak. Ik volg ACE al sinds het begin vanaf de zijlijn. Ik zie het als mijn opdracht om meer structuur aan te brengen en ruimte te creëren voor de nieuwe generatie leiders en talent. Bekende en nieuwe gezichten die hun vak als geen ander verstaan.”

www.thisisace.nl

Lees ook:

Stijn Zwinkels Managing Partner Glasnost

10-07-2024 | 09:55:00
Stijn Zwinkels heeft het stokje overgenomen van Henk Boersen, die zich richt op de ontwikkeling van geïntegreerde marketingcommunicatie proposities

ACE | Content Icons helpt Cortina op TikTok

01-07-2024 | 11:33:00
Het influencermarketingbureau helpt Cortina actief te worden op TikTok aan de hand van bij dat platform passende content.

Under Armour kiest voor ACE als lead creative agency in Europa

19-06-2024 | 10:14:00
Om de samenwerking af te trappen mag ACE beginnen met een volledige marketingcampagnes in het VK en Spanje

[Vacatures] ACE | Blauw Gras zoekt een Sr. Account Manager

12-06-2024 | 07:54:00
ACE | Blauw Gras is per direct op zoek naar Sr. Account Manager -Fulltime · Amsterdam

La Place start campagne met kok en tv-presentator Nick Toet

06-06-2024 | 15:31:58
Nick Toet reist met de Good Truck, gevuld met verse kruiden en groenten, door Nederland om mensen te laten proeven van het La Place-menu.

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.