Marketing Report
Kinepolis Enschede opent nieuwe ScreenX zaal nieuws

Kinepolis Enschede opent nieuwe ScreenX zaal

Kinepolis Enschede opent vanaf 16 februari een ScreenX zaal. Bij ScreenX worden films intenser beleefd door de 270 graden projectie. Het beeld wordt uitgebreid naar de linker- en rechterwanden van het theater. Hierdoor ontstaat een panoramische kijkervaring die je het gevoel geeft midden in de film te zitten. 

Welkomstsactie

Kinepolis organisert een welkomsactie ter gelegenheid van de opening van de ScreenX zaal. De eerste film die vertoond zal worden in Enschede in ScreenX is Madame Web. 

ScreenX

ScreenX is 's werelds eerste multi-projectie theatertechnologie die wordt gebruikt in een theateromgeving. Bij een ScreenX zaal zijn er extra projectoren aanwezig die scenes van de film projecteren op de wanden voor een panoramische filmervaring. Deze scenes zijn geselecteerd om de film en de beleving hiervan optimaal tot zijn recht te laten komen.  

Don Savant: "Kinepolis begrijpt dat immersieve filmervaring een doorslaggevend onderdeel is van filmindustrie. We zijn enthousiast om de samenwerking met Kinepolis verder uit te breiden en zijn onwijs trots op de opening van de nieuwe ScreenX zaal in Enschede. Deze nieuwe zaal biedt bezoekers een ongeëvenaarde bioscoopervaring en laat zien wat bereikt kan worden als twee innovatieve bedrijven samenwerken." 

Grolsch Filmbar

In Enschede heeft Kinepolis een samenwerking met Kinepolis gestart waarbij er een eigen Filmbar is gelanceerd met het idee van shop-in-shop met meters aan Grolsch koelkasten met diverse soorten bier.

CJ 4DPLex

ScreenX is een product van CJ 4DPlex. Er zijn wereldwijd meer dan 380 ScreenX-zalen in 41 landen. 

www.kinepolis.nl

Lees ook:

DAHOMEY van Mati Diop wint Gouden Beer

28-02-2024 | 11:30:00
De internationale jury bekroonde DAHOMEY van Mati Diop met de Gouden Beer. L’EMPIRE van Bruno Dumont ging naar huis met de Zilveren Beer Juryprijs

[Interview] Marlene Wickel (Jean Mineur Mediavision): 2023 is het jaar van de onverwachte megasuccessen

21-02-2024 | 22:14:00
Marlene Wickel is Managing Director van Jean Mineur Mediavision. We spreken met haar over trends en ontwikkelingen in de bioscopen en bioscoopreclame

[Box Office] Bob Marley op de eerste plek | week 7

19-02-2024 | 14:12:04
Het verhaal achter de reggae zanger Bob Marley; hoe hij met moeilijkheden omging en de reis van zijn muziek.

[Box Office] Poor Thing direct op 1 | Week 6

12-02-2024 | 17:54:00
Poor Thing haalt in zijn eerste week direct de eerste positie van de Box Office Top 10. Poor Things vertelt het verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter (Emma Stone), een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe)

Rei (Japan), The Old Bachelor (Iran) en Green Border (Polen) winnen op IFFR 2024

05-02-2024 | 13:53:00
De Tiger Award 2024 ging naar Rei (Japan) van Tanaka Toshihiko. The Old Bachelor (Iran) van Oktay Baraheni wint de VPRO Big Screen Award 2024. Green Border van Agnieszka Holland won de Publieksprijs

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.