KINESSO lanceert Performance Solutions: inhousing is het agency model van de toekomst

KINESSO lanceert Performance Solutions: inhousing is het agency model van de toekomst

KINESSO, het performance marketingbureau van IPG Mediabrands, introduceert de gespecialiseerde afdeling Performance Solutions die klanten gaat begeleiden bij het intern overnemen van hun digitale media- en marketingactiviteiten, een beweging weg van het traditioneel uitbesteden aan bureaus.

De dienstverlening bestaat onder meer uit het uitdenken van de gewenste teamstructuur, het helpen vinden van de juiste kandidaten, het opleiden van specialisten, fungeren als sparingspartners voor specialisten of managers en het leveren van tijdelijke capaciteit. Daarnaast helpt KINESSO bij het selecteren, implementeren en benutten van essentiële marketingtools en -technologieën.

De opgerichte afdeling wordt geleid door Justus Wever (Director Strategy & Solutions) en streeft ernaar voordelen te realiseren door middel van een uniek, op de Nederlandse markt afgestemd inhousing framework. Dit kader is opgebouwd uit vier pijlers: transitie, training, tutoring en technologie, en biedt een maatwerktraject voor iedere klant.

Wouter Moen, Managing Director van KINESSO Nederland: "Inhousing is niet slechts een trend, maar het toekomstige model voor agency’s om hun klanten verder te helpen. Inhousing van digitale marketing gaat veel verder dan het aannemen van enkele specialisten en het zelf gaan doen. Inhousing gaat over controle nemen over de benodigde kennis, kunde, operatie, strategie en alle bijkomende technologie/tools. Wij zien het als onze missie om inhouse teams up-to-date, scherp en uitgedaagd te houden."

Inhousing is een trend die nauw in verband staat met krapte op de arbeidsmarkt blijkt uit onderzoek uitgevoerd door KINESSO zelf. Digitale marketing en media inhousing zijn reeds 15 jaar een consistente prioriteit voor veel bedrijven, gedreven door voordelen zoals verhoogde snelheid, betere bedrijfskennis, lagere personeelsverloop, kostenbesparingen en verbeterde controle over resultaten. 

Wouter Moen: "Met ruim 20 jaar ervaring in digitale marketing hebben we een dienstverlening ontwikkeld die we nu actief aanbieden en clusteren in een specifieke consultancy afdeling. We zijn ervan overtuigd dat het voor een significant deel van onze klanten beter is meer activiteiten zelf te beheren, in plaats van deze volledig aan ons uit te besteden."

www.kinesso.com

www.ipgmediabrands.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Ministerie van Defensie met Dentsu Creative/Radancy en Media.Monks/N=5 in zee voor wervingscampagnes

21-05-2024 | 21:32:00
Het Ministerie van Defensie gaat per 1 juli 2024 in zee met Dentsu Creative en Radancy voor de ontwikkeling van wervingscampagnes

Gijsbregt Vijn (Lemon Scented Tea): Let’s go is ons mantra; onverschilligheid onze tegenstander

21-05-2024 | 17:56:00
Gijsbregt Vijn is de eigenaar en CEO van Lemon Scented Tea. We spreken hem over het creatieve bureau, over Lemon CXbyEX, trends en ontwikkelingen in de markt

Ogilvy Amsterdam ontwikkelt campagne Ziggo Zakelijk: Dat werkt lekker door

21-05-2024 | 11:25:47
De campagne laat zien dat ondernemers zich met Zakelijk Internet Xtra van Ziggo geen zorgen hoeven te maken over hun internetverbinding

Megawatt verwelkomt 10 collega's

21-05-2024 | 09:13:00
Met deze talenten erbij voegt Megawatt meer senioriteit, kwaliteit, kennis en ervaring toe aan het team en jaagt daarmee haar ambities hard na

[Vacatures] Cogonez zoekt een Creative Talent

21-05-2024 | 08:10:00
Cogonez is per direct op zoek naar Creative Talent 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.