Klarna kiest voor MediaCom

Klarna kiest voor MediaCom

Klarna, de wereldwijde dienstverlener op gebied van bankieren, betalingen en shoppingdiensten, heeft zijn mediabelangen per 1 februari 2022 ondergebracht bij MediaCom. Aan deze keuze ging een wereldwijde pitch vooraf.

Het gaat om alle mediagerelateerde activiteiten. De samenwerking beslaat naast Nederland & België ook de belangrijke markten waaronder het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Frankrijk.

Tessa van der Starre
, CEO bij MediaCom Nederland: ““Het is een eer om voor een dusdanig toekomstgericht merk te mogen werken. Wij zijn klaar om met Klarna innovatie te versnellen en hun groei te maximaliseren door hun media inzet effectief en creatief vorm verder te geven. ”

Céline Jonker-Van der Peet, Marketing lead Nederland en België bij Klarna: “In de exponentiële groei die Klarna als bedrijf doormaakt, waren we op zoek naar een partner met de structuur, mensen, tools en capaciteiten om onze voortdurende versnelling in nieuwe en bestaande markten te ondersteunen. We zijn blij dat MediaCom deze uitdaging is aangegaan en kijken uit naar een sterk partnerschap!”

MediaCom is via GroupM onderdeel van WPP.

www.mediacom.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.