Marketing Report
Kompas Publishing en Familyblend nemen Me-to-We over

Kompas Publishing en Familyblend nemen Me-to-We over

Me-to-We, het online merk voor jonge moeders, is per 1 december overgenomen door Kompas Publishing en Familyblend. Het online platform werd tot op heden uitgegeven door Snippet Media dat betere kansen voor de voortzetting van het merk ziet bij een andere uitgever. Snippet Media is als uitgever bekend door de exploitatie van het merk Saar.

Barbara van Erp, mede-eigenaar Snippet Media: "We leggen 100 procent de focus op de exploitatie van het merk Saar. Alle kanalen zoals het magazine, website, cursussen en zeker ook de podcast vragen onze toewijding. Het platform Me-to-We heeft niet langer onze aandacht en we zijn daarom heel blij dat we een goede familie hebben gevonden voor Me-to-We. We zijn ervan overtuigd dat het onder hetzelfde dak als Kek Mama, Mama Magazine en Mamaplaats, de volle aandacht krijgt die dit mooie merk verdient."

Crossmediaal portfolio

Jannine Berkelaar, hoofdredacteur Kek Mama: “Me-to-We is het goudeerlijke platform over hoe ouderschap nu echt is. Met gegarandeerd rommelige huizen, boze peuters, kinderen die niets lusten en ouders die alles kunnen op heel weinig slaap. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking en integratie van Me-to-We waarmee we ons crossmediale portfolio voor moeders nog meer op de kaart zullen zetten."

Rik van Elk, eigenaar Familyblend: “Het merk en platform Me-to-We verder uitbouwen vraagt om specifieke aandacht. Met onze ervaring binnen deze doelgroep, kennis van de media, persoonlijke aanpak en de inzet van ons influencerkanaal zien wij een mooie toekomst voor Me-to-We, zowel online als offline."

www.me-to-we.nl

www.familyblend.nl

www.kompaspublishing.nl

www.snippetmedia.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief