Komst ICI PARIS XL betekent groei team Serviceplan MAKE

Komst ICI PARIS XL betekent groei team Serviceplan MAKE

Serviceplan MAKE Benelux, onderdeel van de Serviceplan Group, breidt zijn specialistenteam uit met Zoé Plisnier en Zoë Windmeulen. De groei van het team is een gevolg van de komst van ICI PARIS XL als klant bij Serviceplan MAKE. Met deze uitbreiding versterkt het bureau haar projectmanagement.

Zoé Plisnier versterkt het team als toegewijde Project Manager en Graphic Designer en heeft ervaring in multimediaontwerp. Met een bachelordiploma in 3D en VFX en een masterdiploma in radio-televisie-multimedia, gespecialiseerd in multimediaproductie en 3D-animatie, beheerst Zoé alle aspecten van grafisch ontwerp. Van paginaopmaak en logo's maken tot animatie en motion design.

Zoë Windmeulen start als Project Manager, met een achtergrond in communicatiewetenschappen. Dankzij haar bachelor en master communicatiemanagement aan UGent heeft Zoë Windmeulen een stevige basis in projectmanagement en client services.

In haar rol als account executive voor The Marcom Engine (een strategische alliantie tussen Serviceplan, Media.Monks & Berylls voor BMW/MINI) overzag ze CRM-projecten en beheerde ze customer support-initiatieven voor beide merken.

www.house-of-communication.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Koninklijke Jumbo kiest voor Mediaplus

16-07-2024 | 11:55:00
Binnen deze samenwerking gaat Mediaplus de mediastrategie en -inkoop voor de verschillende producten van Jumbo verzorgen.

Europese Kikkoman-account naar Mediaplus

01-07-2024 | 09:20:00
Het bureau is verantwoordelijk voor de complete mediastrategie, planning, inkoop en distributie van Kikkomans tv-campagnes.

[Blog] Monia Kayila (Serviceplan MAKE): Waarom AI zorgt voor meer spektakel op de winkelvloer

27-06-2024 | 13:01:00
De wereld van reclame is in een stroomversnelling geraakt door de opkomst van kunstmatige intelligentie (AI). Deze technologische vooruitgang heeft niet alleen invloed op online advertenties, maar verandert ook de manier waarop we reclame ervaren in fysieke winkels

Serviceplan Group wint 14 awards tijdens Cannes Lions 2024

26-06-2024 | 12:38:00
De internationale Serviceplan Group nam tijdens het 71ste Cannes Lions Festival 3 Gouden, 3 Zilveren en 8 Bronzen Lions mee naar huis

Mediaplus: Recap TNW 2024: Waar innovatie en verantwoordelijkheid samenkomen 


26-06-2024 | 11:40:00
Terwijl de creatieve top van de wereld zich verzamelde in Cannes, kwamen meer dan 10.000 tech-fanaten bijeen voor de The Next Web Conference
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.