KPN Presenting Partner van Europa’s grootste sports gaming festival GG22 DreamHack Sports

KPN Presenting Partner van Europa’s grootste sports gaming festival GG22 DreamHack Sports

KPN is Presenting Partner van GG22 DreamHack Sports, een sports gaming festival dat plaatsvindt op 4 en 5 juni 2022 in MECC Maastricht. De Eredivisie, KPN eDivisie, DreamHack Sports Games en MECC Maastricht zijn organisator en Official Partners van GG22. De samenwerking tussen GG22 en KPN is een uitbreiding op het partnership van KPN met de KPN eDivisie, de officiële Nederlandse EA Sports FIFA22-competitie.

De finale van de KPN eDivisie wordt tijdens GG22 gespeeld. Naast veel voetbal en FIFA22 activiteiten presenteert GG22 een breed scala aan andere populaire games zoals racing, wielrennen, ijshockey en golf.

KPN eDivisie Finals op GG22

In de KPN eDivisie strijden de 18 Eredivisieclubs virtueel om het kampioenschap in EA Sports FIFA 22 Ultimate Team, met 50.000 aan prijzengeld en drie Global Series Playoff-plekken voor de FIFAe World Cup. Voor de voetballiefhebbers presenteert GG22 daarnaast een Panna Knock Out met shows van onder andere Nasser el Jackson en Easyman, een Cruyff Court en verschillende eredivisie- en Keuken Kampioen Divisie-clubs die aanwezig zijn met activiteiten en hun KPN eDivisie-spelers. 

GG22 zet zich in voor de Johan Cruyff Foundation, een stichting die wereldwijd ruimte creëert voor kinderen en jongeren om te sporten en te spelen. Een deel van de ticketinkomsten wordt gedoneerd en op het ticketplatform heeft men de mogelijkheid een aanvullende donatie over te maken aan de Cruyff Foundation


ggdreamhacksports.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.