Marketing Report
Kruidvat met kerscommercial: Merry eX-mas

Kruidvat met kerscommercial: Merry eX-mas

Kruidvat laat in haar kerstcommercial zien dat de mooiste dagen van het jaar niet duur hoeven te zijn. Zo slaagt de hoofdpersoon van de campagne, single moeder Lies, er met de hulp van Kruidvat in om zichzelf en haar kinderen een goede kerstlook te geven. Voor een Kruidvat prijsje. En ze blijft, ondanks alle drukte, chaos en een irritante ex, de ideale gastvrouw van het kerstfeest. Met het geld dat ze bij Kruidvat heeft bespaard, bezorgt ze haar ex letterlijk een Merry Christmas. Kruidvat gaat hiermee niet voor het ideale kerstplaatje, maar laat, met een Kruidvat-knipoog, de échte kerst zien.De commercial, is net als eerdere commercials ontwikkeld door DDB Unlimited en Eigen Fabricaat. De reclame is vanaf 6 december 2021 te zien op televisie, radio, online en social media, waarmee Kruidvat’s kerstcampagne De mooiste dagen, hoeven niet duur te zijn wordt afgetrapt. 

Brenda Smith, Directeur Marketing & Customer Experience bij AS Watson Health & Beauty Benelux (Kruidvat): “Lies laat in onze commercial zien hoe je met een beetje hulp van Kruidvat en een flinke dosis positieve energie, kunt zorgen dat je er deze kerst een mooi feest van kunt maken. Bij Kruidvat willen we situaties laten zien die voor iedereen herkenbaar zijn, en dat zie je in de commercial terug."

 In aanloop naar kerst is via de social media kanalen van Kruidvat te zien hoe Lies zichzelf voorbereid op de feestdagen. Van het versieren van haar huis tot het regelen van cadeaus, nieuwe make-up of kerstaccessoires.

Brenda Smith: “Nederland kijkt uit naar de feestdagen of we nou flink kunnen uitpakken of dat we de dagen in klein gezelschap doorbrengen. We laten met behulp van Lies heel Nederland zien dat de mooiste dagen van het jaar echt niet duur hoeven te zijn en maken beauty toegankelijk en inspirerend voor iedereen.”

Credits:

Adverteerder: Kruidvat | Reclamebureau: DDB Unlimited & Eigen Fabricaat | Productiehuis: Annomann | Post-productie: Crabsalad en Efraïm Gons | Muziek: MassiveMusic | Geluid: Earforce | Mediabureau: Initiative en Greenhouse Group | Concept: DDB Unlimited & Eigen Fabricaat | Offline edit: Marc Bechtold | pr: NewsLab

www.kruidvat.nl
www.aswatson.com
www.ddbunlimited.nl
www.eigenfabrikaat.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief