KwikFit Nederland kiest Persuade als lead agency

KwikFit Nederland kiest Persuade als lead agency

Na een bureau-oriëntatie kiest KwikFit Nederland voor Persuade als lead agency. Daarmee wordt Persuade verantwoordelijk voor de merkpositionering, de merkstrategie en de merk- en marketingcommunicatie in Nederland.

KwikFit en Persuade

Arjan van der Meer, Marketing Director KwikFitNederland: "De keuze voor Persuade was in principe snel gemaakt; de klik was er en de visie, mentaliteit en de manier van werken van Persuade passen heel goed bij de ambities en plannen van KwikFit in Nederland."

Antal van Pelt (Managing Director Persuade): KwikFit bevindt zich in het centrum van de grote en snelle ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit service. En Persuade helpt graag mee met het aantrekkelijk en relevant maken van de KwikFit belofte aan rijdend Nederland. Waarbij de basisbeloften snelheid, gemak en transparantie het uitgangspunt blijven."

Belangrijke beweging

KwikFit is één van de grootste onafhankelijke autoservice bedrijven van Europa. Met meer dan 1800 vestigingen en in totaal meer dan 9000 medewerkers. In Nederland telt KwikFit 165 filialen.

Arjan van der Meer: "De elektrificering van het wagenpark zorgt voor een revolutie in de autobranche waarbinnen wij als merk op het gebied van service een leidende positie willen innemen. Met de drive om ieder jaar te groeien. Maar ook in een breder mobiliteitskader zal KwikFit in toenemende mate actief zijn. Zoals bijvoorbeeld met de E-bike service waar je kunt wachten op het onderhoud van je elektrische fiets."

www.persuade.nl

www.kwik-fit.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.