La Place start campagne met kok en tv-presentator Nick Toet

La Place start campagne met kok en tv-presentator Nick Toet

La Place wil gezond en goed eten toegankelijk maken voor iedereen. Samen met kok en tv-presentator Nick Toet gaat La Place door het land om Nederland te inspireren voor een betere pauze.

Nick Toet reist met de Good Truck, gevuld met verse kruiden en groenten, door Nederland om mensen te laten proeven van het La Place-menu. In een vierdelige mini-serie, ontwikkeld met de bureaus NEEW en Toko the Agency, laat hij op Instagram en YouTube zien hoe voorbijgangers gezondere keuzes kunnen maken.

Gezonde eetmomenten

Nick Toet: “Ontbijt wordt vaak gehaast of zelfs overgeslagen, terwijl het een belangrijke maaltijd van de dag is. Vaak grijpen we naar een saaie boterham, maar dat kan veel beter! Met La Place ga ik laten zien hoe je van je eetmomenten gezondere en leukere pauzes maakt. Eten voor je ziel, heerlijk.”

Genieten van gezond eten

Rogier van Duivenbooden, commercieel directeur bij La Place: “Goed eten en genieten staan centraal bij La Place. In Nederland kunnen we hier nog veel verbeteren, vooral als het gaat om smaak, versheid, gezondheid en vernieuwing. Met Nick Toet laten we zien dat een snelle pauze ook gezond en lekker kan zijn.”

Naast NEEW en Toko the Agency werkt ACE | Fitzgerald als purpose driven communicatiebureau mee aan de merkbeloftes en bijbehorende campagne van La Place.

www.fitzgerald.nl

www.thisisace.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Greener Power Solutions kiest Fitzgerald als PR- en communicatie bureau

03-07-2024 | 13:21:00
Naar aanleiding van een bureau pitch koos het energiebedrijf voor Fitzgerald om hen te ondersteunen bij hun PR- en communicatievraagstukken

Fitzgerald creëert Omdat jij het waard bent-campagne voor L’Oréal Paris

05-06-2024 | 15:59:00
Doel is om de zelfwaardering van Gen-Z te vergroten en vrouwen (en zij die zich zo identificeren) te ondersteunen in gevoelens van eigenwaarde

Finn Dekker en Guus van Duijn naar ACE Fitzgerald

27-05-2024 | 12:26:10
Finn Dekker en Guus van Duijn sluiten zich aan bij het team van communicatiebureau ACE Fitzgerald

[Dutch PR Awards 2024] Fitzgerald: SIRE pr-campagne Vind je lichtpuntje en durf te hopen

08-05-2024 | 06:00:00
De grote vraag voor veel bedrijven en organisaties anno 2024 is: hoe blijft je relevant wanneer de enige constante verandering is?

Dorien Kuiken over ACE | Fitzgerald

02-05-2024 | 11:14:00
We geloven dat de kern van elk geweldig merk is opgebouwd uit een why, een missie, die het verdiend gehoord te worden

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.