Marketing Report
Lars Brassem en Richard Knaap in managementteam  Ad Alliance nieuws

Lars Brassem en Richard Knaap in managementteam Ad Alliance

Sinds 1 januari heeft Ad Alliance het managementteam uitgebreid. Lars Brassem heeft plaatsgenomen in het managementteam als Sales Director. Hiermee is hij verantwoordelijk voor TV Spot, Online Video, New Business en Business Partnerships. Richard Knaap is toegetreden tot het MT als Head of Client Leads. Hierin is Richard verantwoordelijk voor de verkoop van onder andere Branded Content en Digital Native en weet hij met zijn team de relaties met adverteerders te versterken en nieuwe partnerships af te sluiten. 

Ton Rozestraten, CEO van Ad Alliance: “Ik ben ontzettend trots op deze toevoeging aan ons MT met twee talenten die al jaren binnen Ad Alliance actief zijn en het bedrijf en de markt door en door kennen. We geven ons eigen talent hiermee de mogelijkheid om door te groeien en onze ingeslagen koers voort te zetten. We staan voor een interessante tijd met veel ontwikkelingen, zoals de dalende lineaire kijktijd en de opkomst van nieuwe technologieën, die direct van invloed zijn op de advertentiemarkt. Ik weet zeker dat deze twee mannen met hun kennis en ervaring invulling kunnen geven aan de uitdagingen die op ons pad komen en daarnaast onze total video-strategie, innovatieprojecten en samenwerkingen versterken."

Lars Brassem: "Allereerst ben ik erg blij met deze stap en dankbaar voor het vertrouwen. Ik kijk ernaar uit om samen met alle getalenteerde collega’s Ad Alliance naar de volgende fase te brengen. Een fase waarin we de samenwerking met de mediabureaus en adverteerders willen versterken en de goede samenwerking met al onze partners willen voortzetten. Door actief in te spelen op de grote interesse uit de markt in de AVOD-tier bij Videoland, onze innovatiedrang en onze sterke positie binnen het lineaire én online video-domein, heb ik al het vertrouwen in de toekomst. Het is ons doel om deze positie de komende tijd te versterken en onze relevantie te vergroten.”  

Richard Knaap: “Ik heb ontzettend veel zin om vanaf dit jaar deel uit te maken van het MT van Ad Alliance. Op die manier kan ik een sterke bijdrage leveren aan zowel de korte- als lange termijnstrategie van Ad Alliance en deze vanuit mijn rol door vertalen naar de markt. In deze interessante tijd ben ik ervan overtuigd dat een intensievere samenwerking met onze adverteerders essentieel is en we op meerdere vlakken de samenwerking moeten opzoeken. Samen met het team kijk ik er dan ook naar uit om hiermee aan de slag te gaan.” 

www.adalliance.nl

Lees ook:

[Marketing Report Radio] Ge Key (Big Group): Wij geloven in gelijkwaardig aandeelhouderschap

29-02-2024 | 13:10:00
Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we Ge Key, Strategy Director bij Big Group. We spreken hem over the employee ownership trust binnen Big Group.

[Vacatures] Springbok zoekt een Senior Digital Strategist

29-02-2024 | 11:28:10
Springbok is per direct op zoek naar een:Senior Digital Strategist-Den Bosch

[Vacatures] Springbok zoekt een SEO Specialist

29-02-2024 | 10:17:00
Springbok is per direct op zoek naar een SEO Specialist - Den Bosch

[Budi & Thijs] Reclame is een grote placebo-pil

29-02-2024 | 10:00:31
Als jij een mooi glas rode wijn drinkt, ga jij dan wel eens in een hersenscanner liggen? Alles voor de wetenschap, Thijs

Grand’Italia (GranFood) kiest Joe Public als creatief bureau

29-02-2024 | 09:30:00
GranFood heeft Joe Public gekozen als zijn creatief bureau gekozen na een strategische en creatieve pitch dat eind 2023 is georganiseerd ten behoeve van het merk GrandItalia

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.