Laura Brown Senior Creative en Yara Vaartjes projectmanager LifeHunters

Laura Brown Senior Creative en Yara Vaartjes projectmanager LifeHunters

Bureau LifeHunters voegt twee nieuwe collega’s toe aan het team. Laura Brown start als Senior Creative en Yara Vaartjes als Projectmanager. Laura werkte de afgelopen jaren als freelance socialmediaspecialist en creative aan zowel klant- als bureauzijde (onder andere SOCIAL.INC, UWV). Hierbij was ze verantwoordelijk voor creatie, strategie en ontwikkeling.

Yara stapt in als projectmanager bij LifeHunters. Hiervoor heeft ze gewerkt bij bureaus als Springbok en Eigen Fabrikaat (nu DDB Retail).

Behoefte aan persoonlijk en betrokken bureau

Mark van der Werff, Creative Director & Owner LifeHunters: "We zien dat er veel behoefte is aan een persoonlijk en betrokken bureau dat merken en consumenten écht helpt. Dat doen wij, met onze Helpful Brandstories. Dat we nu uitbreiden voelt als een bevestiging dat we heel goed werk leveren. Ons klantportfolio is het afgelopen jaar flink gegroeid. Met prachtige merken en vooral hele leuke klanten. Laura en Yara zijn twee betrokken karakters met veel ervaring. Zo kunnen we onze klanten nóg beter helpen met goed scorende en opvallende campagnes!"

Klanten

Laura & Yara: "LifeHunters is een jong bureau waar we écht wat kunnen bijdragen. Er gebeurt veel en de lijntjes met klanten zijn heel kort. Dat is erg leuk om te ervaren! De eerste weken voelen goed. We hebben heel veel zin om met LifeHunters door te groeien!"

De twee collega’s gaan zich bij LifeHunters bezighouden met een breed scala aan klanten. Zo werkt het bureau onder andere voor Calvé, NS, Kruidvat, KWF, Stichting Hartekind en Uitgeverij Zwijsen. Ook ontwikkelt LifeHunters campagnes voor grotere organisaties als Riedel (Appelsientje, CoolBest, Taksi, Van de Boom, Maaza) en Westland (Old Amsterdam, Maaslander).

Nominaties SAN Accent & Sponsoring

Daarnaast dingt LifeHunters mee naar een SAN-Accent met hun werk voor CoolBest en Veilig Leren Lezen van Uitgeverij Zwijsen. Hierin werd een basisschooldocent verrast door een zaal vol oud-leerlingen. Voor ABN AMRO is het bureau genomineerd voor een Sponsoring met een campagne op het thema gelijke kansen bij STRAAT Museum. Het bureau hing voor de start van het partnership gigantische lege doeken op in de museumcollectie, gereserveerd voor vrouwelijke artists.

www.lifehunters.tv

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

LifeHunters ontwikkelt campagne voor uitgever Zwijsen

19-09-2023 | 09:23:12
Ter gelegenheid van de Dag van de Leerkracht op 5 oktober en de lancering van de Veilig leren lezen Zoem-versie, heeft Zwijsen een video vrijgegeven

Alfred International ontwikkelt campagne 75e verjaardag Calvé Pindakaas

28-04-2023 | 12:06:33
Ter ere van zijn 75e verjaardag trakteert Calvé de hele maand mei op een campagne die de rijke (reclame)historie viert. Wie is er niet groot mee geworden

LifeHunters ontwikkelt campagne ABN AMRO en STRAAT Museum over gelijke kansen

07-03-2023 | 10:26:00
Bureau LifeHunters is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van concept en middelen van de campagne van ABN AMRO in samenwerking met STRAAT Museum

LifeHunters start als activatiebureau Maaslander

19-12-2022 | 11:26:00
Vanaf 1 januari 2023 gaat LifeHunters een aantal activatiecampagnes voor Maaslander ontwikkelen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.