Marketing Report
Laurette Schillings en Michael de Kruijf Raad van Toezicht Nederlands Film Festival nieuws

Laurette Schillings en Michael de Kruijf Raad van Toezicht Nederlands Film Festival

Laurette Schillings, producent en partner van Topkapi Films en Michael de Kruijf, partner van het Utrechtse digitale ontwerpbureau Greenberry, treden toe tot de Raad van Toezicht van het Nederlands Film Festival.

Tegelijkertijd neemt de Raad van Toezicht afscheid van Rachel van Bommel, producent en oprichter van Millstreet Films en Hadewych Kuiper, Managing Director van Triodos Investment Management die zich de afgelopen jaren als lid hebben ingezet. Rachel van Bommel en Hadewych Kuiper nemen afscheid vanwege het aflopen van de termijnen die voor Raad van Toezichtleden geldt.  

De nieuwe Raad van Toezicht van het Nederlands Film Festival bestaat uit:  

  • Ruurd Bierman – Voorzitter
  • Julius Ponten – Vicevoorzitter
  • Christian Bout – Lid
  • Meral Uslu – Lid
  • Lucien Kembel – Lid
  • Laurette Schillings – Lid
  • Michael de Kruijf – Lid

De Raad van Toezicht houdt toezicht op de activiteiten van de Stichting Nederlands Film Festival en de bestuurder, Algemeen Directeur Silvia van der Heiden.

Biografieën

Laurette Schillings is producent en partner bij Topkapi Films. Enkele gerealiseerde (co)producties van Topkapi Films zijn onder andere de Oscarwinnende film Another Round (Druk), Close, Instinct, Girl, Bumperkleef, Layla M., Benedetta en dramaseries als Bodem, Santos, De Verschrikkelijke Jaren 80, Missie Aardeen De Droom van de Jeugd. Ze is lid van het ACE en EAVE-netwerk en bestuurslid bij FilmForward. Naast haar werk als producent zet Laurette Schillings zich met haar stichting Film for Future in voor de verduurzaming van de filmindustrie.

Michael de Kruijf is senior partner bij Greenberry, een digitaal ontwerpbureau dat zich richt op maatschappelijke vernieuwing. Hij heeft jarenlange ervaring als ondernemer en ontwerpt digitale oplossingen voor uitdagingen op het gebied van zorg, onderwijs en duurzaamheid. Hij gelooft in de kracht van samenwerking, innovatie en diversiteit. Michael de Kruijf is actief betrokken bij verschillende organisaties op het snijvlak van human capital, media en de creatieve industrie zoals CLICKNL (Topsector Creatieve Industrie), Nationaal Regieorgaan SIA | NWO en in het verleden de Economic Board Utrecht

www.filmfestival.nl

Lees ook:

Kiki Klijn-van Leeuwen Boomkamp stapt over van Disney naar Media Activation

04-03-2024 | 22:32:00
Kiki Klijn-van Leeuwen Boomkamp, de afgelopen 5 jaar Director Media Sales & Partnerships bij The Walt Disney Company Benelux, maakt per 1 april 2024 de overstap naar Media Activation, waar zij mede-eigenaar wordt

The Walt Disney Company Benelux benoemt Michel Dupont tot Director Advertising & Sales

04-03-2024 | 17:43:00
The Walt Disney Company Benelux heeft Michel Dupont benoemd tot Director Advertising & Sales voor de Benelux. Hij is en blijft General Manager van het Belgische Transfer. Kiki Klijn-Van Leeuwen Boomkamp verlaat The Walt Disney Company per 1 april 2024

[Column] Sebastiaan Cové (Timetohire): Vier lessen voor op weg naar de top

01-03-2024 | 11:39:00
Van gymdocent naar sales, naar Head of Marketing tijdens zijn reis naar de top leerde Sebastiaan Cové verschillende, essentiële lessen.

Mark Schoones en Slaven Mandic lanceren Twenty Two

27-02-2024 | 10:43:00
Full service bureau Twenty Two betreedt de markt. Twenty Two helpt werkgevers op het vlak van employer branding, recruitment marketing en job advertising.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.