Marketing Report
Lemm en Ten Haaf sluit zich aan bij Happy Horizon nieuws

Lemm en Ten Haaf sluit zich aan bij Happy Horizon

Creative agency Happy Horizonzet haar reeks aan overnames dit jaar voort en voegt Lemm en Ten Haaf toe aan de Happy Horizon-groep. Na eerdere acquisitie van Adbirds en EF2, staat met creative marketing agency Lemm en Ten Haaf de teller van dit jaar al op drie.

Lemm en Ten Haaf sluit zich aan bij Happy Horizon met als doel de (digitale) dienstverlening aan opdrachtgevers te verbreden.

Hans Lemm, een van de founders van Lemm en Ten Haaf: “We zijn toe aan een volgende stap met ons bureau. Dat betekent tegelijkertijd dat er meer zaken goed geregeld moeten worden, bijvoorbeeld talentontwikkeling en verdergaande digitalisering. Met Happy Horizon worden we daarin meer dan ondersteund en kunnen we ons als agency focussen op datgene waar we goed in zijn: strategie en creatie. Ook geeft deze deelneming ons een sterkere positie in grotere pitches.”

Creative digital marketing

Walter van de Wege, CEO bij Happy Horizon: " Lemm en Ten Haaf timmert al sinds 1992 aan de weg, waarvan de laatste 10 jaar als sterke partner in creative digital marketing. Hun toevoeging aan onze groep past helemaal in de route die wij momenteel met Happy Horizon aan het bewandelen zijn."

Lemm en Ten Haaf is in 1992 gestart als creatief team. In de loop der jaren heeft het bureau zich ontwikkeld tot een full service creative marketing agency, met gespecialiseerde labels in B2B en Healthcare. Het team bestaat uit 12 marketingspecialisten die zich focussen op strategie, creatie, campagne-ontwikkeling en (online) marketing. Opdrachtgevers zijn onder andere DEKRA, Neste, SAP, Evos (B2B) en Novo Nordisk, Sandoz, Biogen en Ferring (Healthcare).

Happy Horizon heeft hubs in Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Arnhem.

www.happyhorizon.com

www.lemm-tenhaaf.nl

Lees ook:

Simone Ottenbros Managing Director Energize, Klaas Weima blijft strategisch betrokken bij Happy Horizon

10-02-2024 | 12:32:00
Simone Ottenbros is de nieuwe Managing Director van Energize, dat sinds vorig jaar onderdeel is van de agency group Happy Horizon. Klaas Weima draagt het stokje na 20 jaar over en blijft nog strategisch betrokken bij zowel Energize als de bureaugroep

Happy Horizon Non-profit ontwikkelt campagne Het Vergeten Kind

29-01-2024 | 15:29:00
Centrale boodschap: kinderen in de jeugdzorg voelen zich niet gezien, gehoord en gesteund en belanden daardoor in een neerwaartse spiraal

Overname RTL Nederland door DPG Media is Overname van het Jaar 2023

30-12-2023 | 13:49:00
Ja, en daar is ie dan; het overzicht van de belangrijkste overnames in de Nederlandse media en marcom industrie in 2023. Maar voordat we overgaan tot het sorteren van de belangrijkste overnames eerst een paar woorden in historisch perspectief. Want na een aantal jaren overnames ranken, hebben we wel wat gevoel bij de ontwikkelingen.

Rachel van der Helm en Laura Siecker Managing Directors OSAGE

19-12-2023 | 10:55:00
OSAGE ondersteunt klanten zoals de Belastingdienst, de Politie en de gemeente Amsterdam bij hun uitdagingen op het gebied van communicatie

Babilou Family Nederland kiest Happy Horizon als fullservicebureau

22-11-2023 | 08:00:00
Happy Horizon richt zich de komende periode op zowel wervingscampagnes voor medewerkers als op het aantrekken van nieuwe families en kinderen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.