Lemon Scented Tea ontwikkelt campagne met pratende spiegelhangers voor Sunny Cars

Lemon Scented Tea ontwikkelt campagne met pratende spiegelhangers voor Sunny Cars

Als spiegelhangers in een huurauto kunnen praten, wat zouden ze dan vertellen over de ervaring van mensen in een Sunny Cars huurauto? Zo werden Sunny & Car geboren. Twee pratende spiegelhangers in een huurauto van Sunny Cars. Enthousiaste merkambassadeurs die op een verfrissende manier vertellen over de grootste troef van het merk: klanttevredenheid.

Met de introductie van deze merkassets maakt Sunny Cars de eerste stap van een functioneel, naar een emotioneel merk. Doel: Merkbouwen. Het creëren van een emotionele laag die herkenbaarheid en merkvoorkeur gaat vergroten. En die klantbelofte tussen de oren krijgt: een auto huren zónder zorgen.

Tim ten Dam, Creative Director bij Lemon Scented Tea: "Spiegelhangers, aanwezig in de huurauto, zijn perfecte ooggetuigen van de positieve klantervaringen. We creëerden er dus twee. Sunny & Car. Twee knappe en vrolijke spiegelhangers. Om op een leuke manier aandacht te creëren voor het zonnige, zorgeloze aanbod van Sunny Cars."

Hoogste klanttevredenheid

Frans van Lavieren, Brand & Campaign Manager Sunny Cars: "Onze missie is de hoogste klanttevredenheid. Daar slagen we goed in. We hadden behoefte aan een aanscherping van de boodschap, die past bij deze missie. Een huurauto op vakantie, zonder zorgen. Dit laten Sunny & Car vanuit hun ‘spiegelhanger point of view’ zien. Daarnaast lijken autohuurcampagnes vaak op autoreclames, ook daarom hebben we gekozen voor deze nieuwe weg, opvallend en herkenbaar. Ik ben blij dat ze bereid waren om hardop te bevestigen wat zij elke dag in onze huurauto’s zien."

Lemon Scented Tea haakte specialist Geert Jansen van Artbox en A Good Beer aan voor de karakterontwikkeling.

Wat iedereen kent, tot leven wekken

Geert Jansen, Creative Production Director: "Maak van iets wat eigenlijk niet leeft, zoals spiegelhangers, een karakter, en voilà, je opent een hele nieuwe wereld in de echte wereld. Ten eerste is dat gewoon hartstikke leuk. Vooral als blijkt dat ze ook nog kunnen praten. En ten tweede, zo bouw je een herkenbaar merkbeeld op dat je telkens opnieuw kunt gebruiken, zonder dat het saai wordt. De mogelijkheden met deze brand property zijn eindeloos nu. Maar ja, dat zouden onze karakters Sunny & Car vast nooit zo zeggen."

Lemon x Sunny

Lemon Scented Tea werkt al langere tijd samen met Sunny Cars. Eerder ontwikkelde Lemon de merkstrategie en contentstrategie en vorig jaar de eerste ATL-campagne in het bestaan van Sunny Cars. De campagne met Sunny & Car is te zien en horen in OOH, radio en digital media.

Credits:

Agency: Lemon Scented Tea | Verantwoordelijk bij klant: Frans van Lavieren, Suzanne Al | Regisseur: Geert Jansen | Productie: Artbox, Ceremony of Attention | Design & direction: A Good Beer | DOP: Jeroen Simons | Sound Design: THNDR Amsterdam | Grading: Bart Voorsluis

www.lemonscentedtea.com

www.sunnycars.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Interview] Gijsbregt Vijn (Lemon Scented Tea): Let’s go is ons mantra; onverschilligheid onze tegenstander

21-05-2024 | 17:56:00
Gijsbregt Vijn is de eigenaar en CEO van Lemon Scented Tea. We spreken hem over het creatieve bureau, over Lemon CXbyEX, trends en ontwikkelingen in de markt

[Vacatures] Lemon Scented Tea zoekt een Account Manager

14-05-2024 | 11:06:00
Lemon Scented Tea is per direct op zoek naar Account Manager

Lemon Scented Tea trekt Jasper Duijf aan als Lead CXbyEX

10-05-2024 | 09:51:07
Als Lead CXbyEX gaat Jasper samen met het team van Lemon aan de slag om vanuit de kern van het merk de klantbeleving naar een hoger niveau tillen

Marketing Report feliciteert alle partners met hun ADCN Lampen 2024

09-05-2024 | 15:14:00
TBWA\NEBOKO, Ambassadors, Amp.Amsterdam, DEPT, Cheil, Joe Public en N=5 wonnen of waren betrokken bij 45 lampen

Lemon Scented Tea ontwikkelt Go Go Koala-campagne Ouwehands Dierenpark

03-05-2024 | 11:56:46
De introductiecampagne richt zich met een muzieknummer op kinderen, in plaats van ouders

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.