Marketing Report
Lemon Scented Tea ontwikkelt herpositionering voor Keesing nieuws

Lemon Scented Tea ontwikkelt herpositionering voor Keesing

Keesing bestaat al 100 jaar en is inmiddels de grootste in denksport puzzels, op papier en op scherm, en het moederbedrijf van Denksport en het Duitse Tankesport. Lemon Scented Tea is ingeschakeld voor een herdefiniëring van het merk en cultuur intern en een consumentencampagne extern.

The Braintainment Company

Lemon Scented Tea organiseerde in Rome een creatieve sessie waarbij alle key landen van het bedrijf samenkwamen. Tijdens deze sessie werden er verschillende routes voor de herpositionering van Keesing verkend: The Braintainment Company.

Braintainment gaat over meer dan alleen puzzels. Het gaat over het gebruiken van je brein op een slimme en leuke manier. In een tijd waarin een inactief brein door overmatig socialmediagebruik op de loer ligt, is Braintainment een verrijking voor iedereen.

Dat wat al leeft tot leven brengen

Laura Van Willigen, Head of HR bij Keesing: "Keesing bestaat al heel lang en het gaat ontzettend goed met ons bedrijf. Het is fijn om een partner te hebben gevonden die helpt om ons verhaal intern, extern en aan investeerders te vertellen en de volgende stap te maken. Lemon is een een partij die de bestaande cultuur en identiteit respecteert, medewerkers wereldwijd betrekt en vanuit daar verder denkt. The Braintainment Company voelde als iets dat er altijd al was, maar waar nu echt tot leven is gebracht."

Gijsbregt Vijn, Lemon Scented Tea: "Het is interessant om te zien hoe de rol van private equity veel nieuwe ontwikkelingen teweeg kan brengen in een bedrijf dat al heel lang bestaat. Je ziet dat de snelheid en de energie omhoog schiet en er worden knopen doorgehakt. Heel tof om daar als bureau onderdeel van te zijn en samen te bouwen aan iets moois. Dat doen we niet alleen door het ontwikkelen van creatieve campagnes, maar ook door het samenbrengen van intern en extern. De kracht van verbinding."

www.lemonscentedtea.com

Lees ook:

Lemon Scented Tea en The Forward Club organiseren The 2024 Trend Forecast

25-01-2024 | 10:24:32
Maar hoe speel je in op trends? En welke trends zijn in 2024 bepalend voor jouw merk of organisatie

Lemon Scented Tea ontwikkelt campagne rondom KNAAP-fatbikes

15-01-2024 | 15:25:21
KNAAP en Lemon Scented Tea zetten de modellen neer zoals ze worden gezien: als de boeven van het fietspad

Goat en Lemon Scented Tea komen met Global Warming Socks

22-12-2023 | 11:35:00
Het modemerk Goat Organic Apparel en creative agency slaan de handen ineen voor een alarmerend kerstkado: Global Warming Socks

Lemon Scented Tea organiseert ADE event Brands of the Night

29-09-2023 | 08:46:00
Creative agency Lemon Scented Tea organiseert op 19 oktober de vierde editie van de Brands of the Night

Lemon Scented Tea wordt creatief bureau van Hamburg Commercial Bank

04-09-2023 | 12:00:00
Het bureau wordt verantwoordelijk voor de volledige rebranding van de bank

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.