Lemon Scented Tea start internationale samenwerking met tadoº

Lemon Scented Tea start internationale samenwerking met tadoº

Lemon Scented Tea gaat samen met mediabureau Brandwebbing en medianetwerk Local Planet een samenwerking aan met tadoº, aanbieder van slimme thermostaten.

Het Duitse merk uit München heeft de afgelopen tien jaar een aanzienlijk marktaandeel veroverd in de markt voor slimme verwarming & koeling. De volgende stap is slagen in hun missie: mensen in heel Europa helpen hun energieverbruik te verminderen. Tijdens én na de huidige energiecrisis. De focus ligt op de Duitse, Britse en Nederlandse markt.

Relevanter dan ooit

De huidige situatie op de energiemarkt en de sterk gestegen prijzen maken de belofte van tadoº relevanter dan ooit. Veel mensen worden nu gedwongen om hun energieverbruik aan te pakken en hun CO2-uitstoot te verminderen. Daar heeft tadoº het antwoord op, dat geschikt is voor 95 procent van alle Europese woningen.

Verwarming en warmwaterverbruik tellen samen voor 79 procent van het energieverbruik van een Europese woning. tado° Slimme Thermostaten helpt klanten gemiddeld 22 procent te besparen op hun energierekening door intelligente algoritmes en functies zoals Open-Window-Detectie. De tado° software helpt gebruikers daarnaast te leren hoe ze hun huis het beste kunnen verwarmen.

Björn Kräse, Head of Marketing bij tado°: "We werken samen met Lemon en Brandwebbing omdat zij onze uitdaging begrepen en dit creatief krachtig kunnen vertalen door de hele customer journey. Het internationale Lemon team is open, ervaren en toegewijd. Met sterke krachten in verschillende markten. Dat resoneert sterk met onze eigen ambities om grootschalige ondersteuning te bieden tijdens de energiecrisis."

Internationale ambities

Gijsbregt Vijn, Managing Director bij Lemon Scented Tea: "Het is een geweldig product dat zich al bewezen heeft en vandaag de dag super relevant is. Het bespaart mensen hoge energiekosten, maar het bespaart ook het klimaat. Win-win. Voor ons natuurlijk ook: de internationale ambities van tadoº sluiten naadloos aan bij onze groeiende internationale Lemon gemeenschap. Het is een samenwerking waar we heel tevreden over zijn."

www.lemonscentedtea.com

www.tado.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.