Lemon Scented Tea trekt Jasper Duijf aan als Lead CXbyEX

Lemon Scented Tea trekt Jasper Duijf aan als Lead CXbyEX

Creatief bureau Lemon Scented Tea haalt Jasper Duijf aan boord als lead van het label Lemon CXbyEX. Voor Lemon Scented Tea is dit de volgende stap in het streven naar een geïntegreerde oplossing om merken te laten groeien.

Als Lead CXbyEX gaat Jasper Duijf samen met het team van Lemon aan de slag om vanuit de kern van het merk de klantbeleving (CX) naar een hoger niveau tillen door juist de werknemerservaring (EX) te verbeteren en naadloos te integreren in het merk narratief.

Jasper Duijf: "Medewerkers kunnen echt het verschil maken en voegen die menselijke touch toe waar consumenten naar verlangen. We willen merken helpen een dieper begrip te krijgen van de gewenste klantbeleving, medewerkers te empoweren en hen op creatieve wijze te betrekken in het merkverhaal. Om zo de gewenste cultuur te realiseren, de klanttevredenheid te verbeteren en merkloyaliteit te stimuleren."

Met zijn ervaring in business strategie, strategische marketing en merkopbouw bij o.a. New Growth Strategies (TBWA), We Are Era (RTL) en verschillende eigen ondernemingen, zal Jasper het team versterken en uitbreiden, met klanten in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten.

Gijsbregt Vijn, CEO van Lemon Scented Tea: "We zijn super blij om Jasper Duijf te verwelkomen als onze nieuwe Lead CXbyEX. Zijn passie voor strategie en ervaring in het sturing geven aan organisaties en het meekrijgen van medewerkers in een strategie en positionering, sluiten naadloos aan bij onze ambitie. Met Jasper aan boord zijn we klaar om grenzen te gaan verleggen."

www.lemonscentedtea.com

Lees ook:

[Interview] Gijsbregt Vijn (Lemon Scented Tea): Let’s go is ons mantra; onverschilligheid onze tegenstander

21-05-2024 | 17:56:00
Gijsbregt Vijn is de eigenaar en CEO van Lemon Scented Tea. We spreken hem over het creatieve bureau, over Lemon CXbyEX, trends en ontwikkelingen in de markt

[Vacatures] Lemon Scented Tea zoekt een Account Manager

14-05-2024 | 11:06:00
Lemon Scented Tea is per direct op zoek naar Account Manager

Marketing Report feliciteert alle partners met hun ADCN Lampen 2024

09-05-2024 | 15:14:00
TBWA\NEBOKO, Ambassadors, Amp.Amsterdam, DEPT, Cheil, Joe Public en N=5 wonnen of waren betrokken bij 45 lampen

Lemon Scented Tea ontwikkelt Go Go Koala-campagne Ouwehands Dierenpark

03-05-2024 | 11:56:46
De introductiecampagne richt zich met een muzieknummer op kinderen, in plaats van ouders

Lemon Scented Tea en Cortina introduceren De Reflection Ride

25-04-2024 | 11:25:00
Cortina opent het fietsseizoen met een 10 meter lange spiegel, die als eerst te zien was op de eerste lentedag in Amsterdam
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.