Marketing Report
Lemon Scented Tea wint 5 klanten en breidt team uit nieuws

Lemon Scented Tea wint 5 klanten en breidt team uit

Lemon Scented Tea, het Amsterdamse creatieve bureau aan de Korte Prinsengracht, heeft recentelijk nieuwe bureaustoelen aangeschaft. Met de winst van vijf nieuwe klanten was versterking hard nodig.

De eerste campagnes zijn al live: Bevrijd je huid voor Earthline, een 100% natuurlijk skincare, is door heel Nederland te zien. De merkcampagne Solutions for all voor Innr Lighting is internationaal uitgerold. Doel is het merk te laten groeien tot een nog grotere speler op de smart lighting markt.

Over groeien gesproken: voor Econic, één van de snelst groeiende scale-ups in de energietransitie markt is de campagne in ontwikkeling. Hetzelfde geldt voor Dura Vermeer BMV, de toonaangevende vastgoedpartij in Nederland die werk maakt van duurzaamheid. Voor het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland is een nieuwe identiteit in de maak.


Gijsbregt Vijn
, managing director: “Na het korte termijn ‘performance’ denken van de afgelopen jaren zien we dat steeds meer merken zoeken naar een onderscheidend lange termijn narratief. Echt binnenkomen bij mensen. Niet gek: Uit onderzoek blijkt dat 90 procent van al onze aankoopbeslissingen emotioneel gedreven is. En door de digitalisering moeten we nog sneller beslissen. Emotioneel gedreven keuzes winnen het dan van de rest. De truc is om die emotionele klik niet alleen in je advertising te brengen, maar in elke klantinteractie. Als we Marketing Lingo spelen, spreken wij van het neerzetten van een groei narratief dat emotionele impact heeft in de gehele customer journey. Dat hebben we de afgelopen tijd bewezen en dat spreekt merken aan.

Bureaustoelen

Deze manier van werken vraagt om het aansturen en laten samenwerken van meerdere specialisten op productioneel vlak, maar vergt ook meer aansturing bij de merken zelf. Daarom is er direct gekozen om de account vloer uit te breiden.

Jorien Serraris, afkomstig van Only (daarvoor TBWA), is als Brand Director eindverantwoordelijk op alle accounts en zal de nieuwe accountvloer verder inrichten. Ze wordt ondersteund door aanwinsten Jip de Rivecourt en Ida Renden. Jorien Serraris: “Het is heerlijk om te starten bij een bureau dat zo in ontwikkeling is. We hebben een gevarieerd en mooi klantportfolio met marketeers waar we echt mee samenwerken. Creatief werk inzetten voor merkgroei, een mooi gezamenlijk doel. De eerste bureaustoelen zijn gevuld, we zijn nu op zoek naar nog meer power op account én creatie.”

De komende maanden verwacht het bureau nog een aantal klanten bekend te maken. Vooralsnog nog geen merk dat zich specialiseert in kantoormeubilair, maar wat niet is kan nog komen.

www.lemonscentedtea.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.