Marketing Report
Lemon Scented Tea wordt creatief bureau van Hamburg Commercial Bank nieuws

Lemon Scented Tea wordt creatief bureau van Hamburg Commercial Bank

Hamburg Commercial Bank heeft creatief bureau Lemon Scented Tea gekozen als creatieve partner. Het bureau wordt verantwoordelijk voor de volledige rebranding van de bank waaronder reclame, design, recruitment en het bouwen van het employer branding verhaal.

Creative Growth Partner

De Hamburg Commercial Bank is de afgelopen drie jaar benoemd tot beste bank in overall performance volgens The Banker, een belangrijke en wereldwijde financiële bron. Na een recentelijke bedrijfstransitie is de bank nu klaar voor een nieuwe fase, waarvoor een pitch is uitgeschreven. Lemon Scented Tea is gekozen als creatieve growth partner voor de komende jaren.

Claudia Lemlihi, Marketing Director Hamburg Commercial Bank: "This year we made the change from courage to clear. Our new strategy comes from our ambition to help our clients grow. We offer clarity as a service. With Lemon Scented Tea we have created our new brand truth Clarity is capital. A bold approach with copy that stays humble, but has the strength and confidence a bank should carry."

Recruitmentcampagne

Het eerste werk uit deze nieuwe samenwerking lanceerde eerder deze zomer. Een recruitmentcampagne voor vacatures en traineeships waarin Hamburg Commercial Bank samenwerkte met kunstenaar en straatfotograaf Bas Losekoot om echte mensen in het Hamburg Financial district vast te leggen.

Tim ten Dam, Creative Director bij Lemon Scented Tea: "Van begin af aan wisten we bij Hamburg Commercial Bank dat we een fotograaf nodig hadden die mensen kon vast leggen zoals alleen Bas dat kan. Zijn fotografie belichaamt de duidelijkheid die de bank zo belangrijk vindt. De campagne is gericht op mensen die klaar zijn met traditionele banken en terug willen naar diezelfde duidelijkheid en echtheid. Het resultaat van Bas is een beeld van echte zakenmannen en vrouwen die moments of clarity hebben.

De recruitmentcampagne is nog maar het begin van de samenwerking tussen HCOB en Lemon Scented Tea. De ambitie is om de bank creatief te helpen groeien. Van employee engagement tot internationale klanten en slimme innovaties om toekomstige klanten te inspireren.

www.lemonscentedtea.com

ww.hcob.com

Lees ook:

Lemon Scented Tea ontwikkelt herpositionering voor Keesing

17-11-2023 | 08:00:00
Lemon Scented Tea is ingeschakeld voor een herdefiniëring van het merk en cultuur intern en een consumentencampagne extern

Lemon Scented Tea organiseert ADE event Brands of the Night

29-09-2023 | 08:46:00
Creative agency Lemon Scented Tea organiseert op 19 oktober de vierde editie van de Brands of the Night

[De Belofte 2023] Gijsbregt Vijn over Kirsten Markusse

31-07-2023 | 18:02:55
Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar. De voordracht van Gijsbregt Vijn is Kirsten Markusse, account manager bij Lemon Scented Tea

Lemon Scented Tea ontwikkelt rebranding Pisang Ambon

19-07-2023 | 14:50:00
Met het vernieuwde brand narrative: For the One and Only’s wil het merk een andere doelgroep aanspreken

Lemon Scented Tea start internationale samenwerking met tadoº

24-04-2023 | 16:33:00
Lemon Scented Tea gaat samen met mediabureau Brandwebbing en medianetwerk Local Planet een samenwerking aan met tadoº, aanbieder van slimme thermostaten

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.